Xento
Image default
Tuin en buitenleven

Trend alert: Ontdek de moderne dubbele draaipoort combinatie van hout en staal

Of u nu op zoek bent naar een tuinhek, een poort, een balkon hekwerk of een elektrisch hek, bij Verstijlen Hekwerken hebben ze het allemaal. Met de jarenlange ervaring is Verstijlen Hekwerkeneen ware specialist geworden op het gebied van poorten en hekwerken. Zo veel mensen zo veel smaken en daar weten ze bij Verstijlen Hekwerken wel raad mee. Dit jaar is de trend hout gecombineerd met staal. Dit geeft een robuuste look aan de tuinpoort. Het product dat in de schijnwerpers staat is dan ook de Moderne Dubbele Draaipoort Combinatie van Hout en Staal.

Robuust of een verfijnd balkon hekwerk

Wanneer uw huis of kantoor sierlijk is ingericht dan is een robuust hek wellicht niet de beste fit. Ook voor de meer moderne of juist sierlijke hekwerken kunt u bij Verstijlen hekwerken terecht. Zo treft u een sierlijkbalkon hekwerk passend bij uw sierlijke inrichting. Passend hoe uw interieur vanbinnen ook buiten zichtbaar kan worden door dit mee te namen in het design van het balkon hekwerk. Heeft uw huis juist een moderne look? Bekijk dan eens de strakke moderne elektrische hekken. Deze zijn er in verschillende soorten en maten dus neem eens een kijkje.

Ambacht en vakmanschap gecombineerd in de elektrische schuifpoort

In de werkplaats worden onze hekken op ambachtelijke wijze geproduceerd. Ambacht en techniek komen hier samen.  En dat wordt zichtbaar in het resultaat. Een elektrische schuifpoort die er strak en ambachtelijk uitziet en toch op elektrische wijze open en dicht gaat. Een geweldig product passend bij elk huis of kantoor. De elektrische schuifpoorten worden bedient met een afstandsbediening, zodat u vanuit uw voertuig met een druk op de knop u toegang tot het land kunt geven achter de poort. Met een bezoek aan de showroom kunt u de proefmodellen bewonderen en wellicht uw keuze definitief maken. Ontdek het allemaal bij Verstijlen Hekwerken.

https://verstijlenhekwerken.nl/