Xento

aug 15 2018

Uw intercomsysteem wordt volledig aangepast aan uw interieur

Het belangrijkste van een intercomsysteem is natuurlijk dat het naar behoren functioneert. Maar is het niet mooi als het entreepaneel er stijlvol uitziet en volledig past bij uw interieur? Op deze manier verwerkt u het systeem naadloos in uw woning of bedrijfspand en zorgt u voor een mooi en representatief geheel. Bij Fontein Elektrotechniek begrijpen ze dit maar al te goed. U heeft bij dit bedrijf namelijk keuze uit verschillende entreepanelen. Kiest u voor een paneel dat er netjes en stijlvol uitziet of gaat u voor een robuuste uitstraling? Hoe u ook wilt dat het entreepaneel van uw intercomsysteem eruitziet, bij de specialist is het mogelijk.

Zo zorgt u ervoor dat uw audio intercomsysteem vlekkeloos blijft werken

Bent u al bekend met deurcommunicatie in de vorm van een audio intercomsysteem? Ja? Dan heeft u vast en zeker gemerkt dat het systeem een ware uitkomst is. U opent uw voordeur eenvoudig met een druk op de knop. Handig, want zo hoeft u niet steeds al die trappen af te lopen om zelf de deur te openen. Tegelijkertijd zorgt u ervoor dat ongenodigde gasten níet de mogelijkheid hebben om uw pand te betreden. Om ervoor te zorgen dat uw audio intercomsysteem deze gemakken blijft bieden, is het raadzaam om regelmatig onderhoud te laten verrichten. Bij Fontein Elektrotechniek kunt u hiervoor een contract afsluiten. Op deze manier hoeft u voor een vast bedrag per jaar totaal niet meer om te kijken naar het onderhoud van uw intercomsysteem.

Storing aan uw audio intercomsysteem? De specialist lost het direct op!

Een belangrijk onderdeel van de beveiliging van zowel bedrijfspanden als woningen is een intercomsysteem. Toch kan er altijd een defect ontstaan. Hierdoor is het mogelijk dat de deur niet meer vanzelf opent of erger nog, constant ontgrendeld blijft. In zo’n situatie is het fijn als er 24 uur per dag een bedrijf voor u klaarstaat om de storing te verhelpen. Bij Fontein Elektrotechniek is dit het geval. Zodra u uw storing meldt, komt er direct een vakkundige monteur uw kant op. Vervolgens wordt de storing snel en adequaat verholpen. En het mooie is dat u hiervoor geen contract hoeft af te sluiten.  Of u nu een bestaande of een nieuwe klant bent, het bedrijf is u altijd van dienst.

Written by