Xento
Image default
Sport

U heeft bodytec nodig!

Waarschijnlijk weet u niet wat bodytec training (klik hier voor de website) is. Geen zorgen, wij zullen u dat uitleggen! De bodytec training van Van Schaik personal training is een korte en intense full body workout. U kent vast de reclames van producten die gebruik maken van de nieuwste technologie en ervoor zullen zorgen dat fit worden zal lukken binnen recordtijden. Als u enigszins kritisch nadenkt zult u ook weten dat heel veel van deze producten eigenlijk niet werken, als u fit wilt worden en blijven, zult u hard en lang eraan moeten werken door te sporten of naar de sportschool te gaan. Het probleem hiermee is dat in deze alsmaar drukker wordende samenleving een individu gewoonweg geen tijd meer heeft om voor lange tijd regelmatig te gaan sporten. Zelfs als u dan even vrije tijd heeft besteedt u die veel liever aan rust en ontspanning om bij te komen. Hoe kunt u dat verenigen met de wens om fitter te worden? Hier is bodytec training het antwoord op.

Bodytec training, een wondermiddel

Zeggen dat bodytec training een soort wondermiddel is die ervoor zorgt dat u binnen de kortste keren energiek en fitter wordt binnen trainingen die slechts 20 minuten duren, is geen leugen. Bodytec training is een full body workout die slechts 20 minuten duurt, waarbij elektrische impulsen uw spieren versterken en stimuleren. Door gebruik te maken van bodytec training worden niet alleen uw oppervlakkige spieren, maar ook de spieren die dieper liggen getraind. Dit lukt meestal niet bij normale trainingen bij de sportschool. Dit maakt bodytec training zo uniek en effectief. U zult ons niet geloven, maar een bodytec training van 20 minuten is equivalent aan een krachttraining die wel 3 uur lang duurt!

Kom langs!

Bent u nog niet overtuigd van de effectiviteit van bodytec training? Als u bij ons bodytec training komt volgen zullen uw sportprestaties verbeteren; zult u energieker en fitter worden; afvallen; meer spiermassa opbouwen; een strakker lichaam krijgen; een disbalans in spieren verhelpen; een betere huid krijgen; uw bindweefsel verstevigen; ondanks een lichamelijke beperking kunnen trainen en revalideren van een blessure. Kom daarom bij ons langs, bodytec training is dé oplossing voor u!

 

Bezoek de website voor meer info :