Xento
Image default
Sport

Serum accelerated magnum pre work out

Serum accelerated magnum pre work out

 

Zoek je een goede pre workout om in een rap tempo lekker groot, droog en gespiert te worden? Dan is Magnum Nutraceuticals het bedrijf met de Ultieme pre work-out shake die jou in shape gaat maken! Magnum Nutraceuticals staat natuurlijk al decenia aan de top als het gaat om sportvoeding. Echter is dit product toch echt iets exclusiefs.

 

Magnum serum Accelerated inhoudelijk:

Dit product komt in een grote verpakking van 840 gram.

5 biologische vormen van arginine

Arginine precursors citrulline en norvaline zijn ook aanwezig.

6 biologische vormen van creatine.

Bevat ook bcaa’s

beta alanine en ornitine

bevat ook alpha liponzuur en energie

 

 

 

 

Hoe is het product Serum ontstaan:

Tijdens het ontwikkellen van het product zijn er 5 soorten Arginine gebgruikt, 6 vormen van creatine en insuline support matrix en energie. Kortom het product bevat elke nutriënt die je nodig hebt om werkelijk alles uit je training te kunnen halen. Alle stoffen zijn tevens in zulke exact precisie en hoeveelheid dat je de beste trainingen ooit zult ervaren.

 

Accelerated Serum werkt omdat:

 

Arginine heeft allerlei eigenschappen waardoor de voedingsstoffen efficiënter naar de spieren zullen gaan. Tevens zijn alle 5 de soorten arginine allemaal biologisch beschikbaar. Ook de l-citrulline en norvaline zijn in staat om de hoeveelheid arginine op het zelfde niveau te houden en blijven zich regenereren. Zolang je traint vragen je spieren om voedingsstoffen en de arginine zorgt dat je alles optimaal binnen blijft krijgen en opneemt. Je spieren zullen bollen en blijven op spanning staan. Dit is exact waarom je Serum Accellerated wilt gebruiken of niet

 

MAGNUM NUTRACEUTICALS SERUM (840 GR.) Bestel je eenvoudig via Eiwitshakestore.nl

Bezoek de website voor meer info : https://afvallenmetshakes.org/eiwitshake-dieet/