Xento

apr 30 2019

Laadpalen laten plaatsen? Ontdek de voordelen en ga ervoor!

Wilt u laadpalen laten plaatsen aan uw bedrijf? Goed idee! Door laadpalen te laten plaatsen geniet u van heel wat voordelen. Ten eerste is er natuurlijk de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden terwijl u werkt. Ook uw medewerkers kunnen hiervan gebruikmaken. Deze worden zo meteen ook gestimuleerd om elektrisch te gaan rijden. Bovendien is het ook voor uw gasten leuk om hun auto te laden tijdens hun bezoek aan uw bedrijf. Wilt u laadpalen laten plaatsen aan uw winkel of restaurant? Dan stimuleert u klanten om langer te blijven en zo misschien wel meer te kopen of nuttigen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een laadpaal thuis te laten plaatsen. In dat geval geniet u van de ultieme laadervaring: de auto laadt op terwijl u lekker tot rust komt in de zetel of geniet van een heerlijke thuisbereide maaltijd.

Welke laadpalen laat u best installeren?

Nu u meer weet over de voordelen, wilt u ook laadpalen laten plaatsen. Maar welke laadpalen kiest u best? Er zijn immers vele merken en systemen op de markt. Reken daarom op advies van Charge Pro, specialist in laadpalen. Dit bedrijf plaatst enkel de beste laadpalen en kiest daarom altijd voor de New Motion laadpaal. De New Motion laadpaal is de oplossing bij uitstek voor zakelijke of particuliere bestuurders van een elektrische wagen. Als u een New Motion laadpaal laat plaatsen, ontvangt u namelijk meer dan een enkel laadpunt. U ontvangt meteen ook een laadpas en krijgt zo toegang tot meer dan 64.000 oplaadpunten wereldwijd. Daarbij hoort ook een handige app die u een overzicht geeft van alle laadpunten met een New Motion paal. Zo kunt u zorgeloos gaan en staan waar u maar wilt met uw elektrische auto.

Ontdek de kosten van een New Motion laadpaal

Als u laadpalen gaat laten plaatsen, wilt u natuurlijk eerst het kostenplaatje weten. De kosten voor het plaatsen van een New Motion laadpaal zijn afhankelijk van de situatie. Bij Charge Pro krijgt u echter altijd een scherpe prijs. Bovendien is het zelf mogelijk om uw laadpaal gratis te krijgen! Hoe? Als uw zaak minstens 600 bezoekers per dag haalt en een gemiddelde laadtijd van 30 minuten heeft, komt u in aanmerking voor een gratis laadpaal. Deze kunt u daarnaast ook gebruiken om reclame te maken. Wacht dus niet langer en ontdek snel de mogelijkheden en laat uw laadpaal plaatsen door Charge Pro.

Written by