Xento

okt 14 2019

Het beste bedrijf voor glasherstel rondom Breda

Als u op zoek bent naar het beste bedrijf dat gespecialiseerd is in glasherstel in de omgeving van Breda, dan is Hermans & Huijgens een goede optie voor u. Dit bedrijf onderscheidt zich op tal van punten van de andere bedrijven in deze sector. Denk bijvoorbeeld aan speciale ruiten (gehard glas, brandbestendig glas, etc.) en aan een 24 uursgarantie. Daarnaast heeft Hermans & Huijgens projecten gedaan voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. U vertelt hen uw ideeën en wensen en Hermans & Huijgens brengt de ervaring, mankracht en materialen. In- en rondom de regio Breda verzorgt Hermans & Huijgens al meer dan 100 jaar glas- en schilderwerk, bouw- en afbouwwerkzaamheden, onderhoud en renovatie. Kortom; vraag dit bedrijf snel naar de mogelijkheden.

Waar u op kunt rekenen bij dit bedrijf

Ten eerste krijgt u een 24 uursgarantie waarbinnen u óf een nieuw ruit geplaatst krijgt óf waarbinnen u een noodoplossing aangemeten krijgt (in het geval uw glaswerk niet uit voorraad kan komen). Ten tweede hoeft u geen aanvullende bedrijven te bellen voor extra reparaties. Hermans & Huijgens heeft alles in huis om niet alleen uw ruit te vervangen, maar ook om het schilderwerk en andere schade rondom de ruit te repareren. Als laatste heeft dit bedrijf in glasherstel in en rondom Breda meer dan 100 jaar ervaring in het vak en kunt u uit een enorm assortiment aan ruiten kiezen.

Al 100 jaar vakmanschap en ervaring

Al 100 jaar heeft Hermans & Huijgens vakmanschap en ervaring opgebouwd. Met liefde en passie zetten zij hun kennis in om uw huis of pand in volle glorie te herstellen of een nieuwe look te geven. Of het nu gaat om een boom door de ruit of om hoognodige renovaties; Hermans & Huijgens staat voor u klaar bij grote én kleine klussen. Voor glasherstel in of rondom Breda heeft dit bedrijf alles in huis.

https://bouwenschilderwerk.nl/

Written by