Xento

mei 7 2019

Geen kosten wanneer u een laadpaal laat plaatsen bij uw bedrijf

Zonder kosten een laadpaal laten plaatsen bij uw winkel, restaurant of bedrijf? Het kan! Gratis een laadpaal plaatsen, dat is wat de specialisten van Charge Pro u bieden. Dit bedrijf is installatiepartner van de toonaangevende New Motion laadpalen en biedt zakelijke klanten kosteloze installatie en onderhoud. Natuurlijk zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden. Om gratis een landpaal te kunnen laten plaatsen moet u:

  • Minstens 600 bezoekers per dag ontvangen in uw bedrijf;
  • Een gemiddelde laadtijd van 30 minuten halen.

Is dat mogelijk bij uw bedrijf? Perfect! Charge Pro regelt alles, van vergunningen tot het plaatsen van de laadpaal. Zo kunt u binnenkort uw klanten en gasten verblijden met een laadpunt voor hun elektrische wagen. Bovendien biedt het bedrijf u ruimte op de laadpaal om reclame te maken voor uw bedrijf. Dat is pas een win-win situatie! Wacht dus niet langer een laat een laadpaal plaatsen bij uw bedrijfspand of op uw parking.

Krijg toegang tot publieke laadpunten in binnen- en buitenland

Laat u een laadpaal van New Motion plaatsen aan uw bedrijf? Dan krijgt u niet één, maar duizenden laadpalen. Naast een laadpaal, ontvangt u namelijk ook toegang tot alle publieke laadpunten van dit bedrijf. Dit is mogelijk middels de handige laadpas van New motion die u toegang verleent tot wel 64.000 publieke laadpunten in binnen- en buitenland. Via de app van New Motion krijgt u bovendien een overzicht van waar deze publiek laadpunten zich bevinden.

Ontdek de mogelijkheden voor bedrijven en particulieren

Charge Pro biedt niet enkel laadpalen voor zakelijke klanten, maar ook voor particulieren. Het bedrijf biedt dan ook een oplossing voor iedere situatie. Dus wilt u een eigen laadpaal plaatsen bij uw huis? Of publieke laadpunten installeren bij uw bedrijf? Reken dan op deze expert! Bezoek de website en ontdek de mogelijkheden of plan meteen een gesprek in.

Written by