Xento

dec 1 2016

Durea schoenen met wijdte K aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs

Durea schoenen met wijdt K aanschaffen voor een aantrekkelijke prijs. Daarvoor komt u naar een specialist. Niet iedereen heeft dezelfde maat schoenen. Maar ook niet iedereen vindt passende schoenen in een normale schoenenwinkel. Als u bijvoorbeeld erg smalle of brede voeten hebt, passen normale schoenen niet, of zitten ze niet lekker. Dan kunnen deze schoenen op maat gemaakt worden. Durea is een merk dat veel van dit soort schoenen op de markt brengt. U kunt kiezen tussen Durea wijdte E en Durea wijdte K, en alles wat daar tussenin zit. Wijdte F is het smalste model, en dit loopt door tot wijdte M, het breedste model. Deze schoenwijdte wordt dus met letters in alfabetische volgorde aangegeven.

Durea wijdte E en K: op maat gemaakte schoenen

Durea is een schoenmerk waar u schoeisel van kunt kopen van wijdte C tot wijdte F. Er zit dus ongetwijfeld ook een schoen voor u bij. Niet iedereen heeft voeten die passen in standaard schoenen. Er zijn veel mensen met erg smalle of juist erg brede voeten. Voor deze mensen zitten schoenen volgens standaard maten niet lekker. Ze hebben geen prettige pasvorm en zijn vaak te breed of te smal. Er zijn veel verschillende schoenenmerken die schoenen op maat maken, met een uiteenlopend assortiment aan verschillende wijdtes. Kies bijvoorbeeld voor een Durea wijdte E of Durea wijdte K schoen. Het is hiervoor wel belangrijk om eerst goed op te meten welke maat u nodig heeft.

Schoenen van Durea in wijdte E of K: meet uw voet op

Heeft u er moeite mee om in en schoenenwinkel de juiste schoen voor uw voet te vinden? Neem dan eens een kijkje bij een winkel die gespecialiseerd is in wijdtematen. Dit is vooral verstandig bij erg smalle voeten of juist bij erg brede voeten. Het opmeten van de voeten is dan belangrijk. De voetwijdte neemt u staand en blootsvoets op. Het is hierbij de bedoeling dat uw gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over beide benen. Het opmeten van de voetwijdte gaat het gemakkelijkst als een tweede persoon dit doet met een meetlint. Het meetlint wordt dan geplaatst op het breedste gedeelte van de bal van de voet, zonder spanning op het meetlint te zetten. Vervolgens kan aan de hand van een maattabel gekeken worden of u het beste Durea wijdte E of Durea wijdte K schoenen kunt kopen.

Bezoek de website voor meer info : http://www.kelderscomfortschoenen.nl/

Written by