Xento

apr 7 2015

Bij de English Center leer je perfect Engels spreken

Goed Engels leren spreken is belangrijk. Misschien is het zelfs een van de belangrijkste vaardigheden die u aan uw beroep bijdraagt. D.m.v. een levendige benadering helpen wij zaken mensen met zelfverzekerdheid communiceren, schrijven en spreken.

Voor elk startniveau is er een geschikte cursus Engels. Wil je jezelf kunnen redden tijdens een gesprek met een Engelse klant? Of streef je naar perfectie en wil je de Engelse grammatica tot in de puntjes beheersen? Bij The English Center in Amsterdam kan je een cursus Engels volgen.

Leer perfect Engels spreken, lezen en schrijven met een cursus Engels bij taleninstituut The English Center

The English Center biedt Zakelijk Engels Coaching (korte of lange termijn), Executive Communicatie Training, Zakelijk Engels schrijven,  Zakelijk Engels accent reductie, Spreken in het openbaar (toespraken), Presenteren in het Engels, enz.

The English Center werkt met cliënten uit verschillende landen en bedrijfstakken en met bedrijven zoals Media Partners, Ahold en anderen. We zijn specialistisch in op maat gemaakte prive en kleine groepstrainingen in Amsterdam of Amstelveen. Alle onze Engelse lessen worden gegeven door gekwalificeerde Native Speakers met een passie voor Engels.

Je leert bij deze taalcursus Engels spreken, luisteren, lezen en schrijven

Met een cursus Engels leer je snel en effectief Engels spreken, lezen en schrijven. Je gaat snel aan de slag en bereikt snel resultaat!

Meld je direct aan voor een cursus Engels. Via de website kun je jezelf inschrijven voor een van de vele taalcursussen. En fijn om te weten: ze spreken er ook Nederlands.

Bezoek de website voor meer info : http://www.englishcenter.nl/

Written by