Xento

mrt 27 2020

Content die niemand verwacht

Een flinke dosis humor en creativiteit is het enige wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het opstellen van relevante inhakers. Lees in onderstaande tekst een aantal voorbeelden, die tot een plek in het zonnetje op social media hebben geleid. Veel leesplezier. 

 

Extra kaartje voor Ramos

Alle Madrilenen waren na deze actie boos op Ramos. Ramos pakte namelijk een gele kaart, maar Real Madrid ging daarna snoeihard onderuit. Ajax versloeg Real Madrid en zo kwam de arrogantie van Ramos hem duur te staan. Ramos kon er bij de return namelijk niet bijzijn. Ajax won die wedstrijd uit met 1-4 en ging daarmee door naar de halve finale. Het was al zuur, maar PostNL deed er nog een schepje bovenop. PostNL stuurde hem een kaartje met daarop de boodschap dat hij nog een kaartje kreeg. Daar zal hij vast blij mee zijn geweest. 

Chili tegen Oranje

Op sportevenementen valt goed in te haken. Zo was dit ook bij Chili – Nederland het geval. Nederland won met 2-0 en hieropvolgend deelde Hema een inhaker op haar social media kanalen. Hema toonde een pepermolen, waardoor de boodschap erop doelde dat de ‘chilipepers’ gemalen werden, net zoals het elftal van Chili. 

De nieuwe Picasso werkzaam bij McDonalds 

Een banaan die vastgeplakt wordt aan de muur. Het is nog niet zolang gelden. Het ‘kunstwerk’ werd op een veiling voor 150 duizend dollar verkocht. Niemand begreep er iets van, want wie betaalt er nou zoveel geld voor een banaan? Veel bedrijven kwamen met inhakers, maar die van McDonalds steekt er met kop en schouders bovenuit. Een kipnugget vastgeplakt met duct tape. Origineel!

De nepvolgers van Dotan

Dotan kwam in het nieuws, omdat aan het licht kwam dat hij een echt leger van nepvolgers beheerde, waarmee hij zichzelf in het zonnetje zette. Dotan werd ontmaskerd en veel inhakers volgde. Zo ook een van Bol.com. Bol.com gaf zichzelf 5 sterren voor het bedenken van ‘deze’ inhaker. 

Extra bladblazers verkopen

Je afzet van de bladblazers moet omhoog. Hoe realiseer je dat? Er zijn veel type dagen, waarvan één Rokjesdag is. Gamma kwam met de inhaker dat een bladblazer ideaal is om te gebruiken met rokjesdag. U zult wel weten waar Gamma op doelde. Content met een knipoog. 

Relevant content opstellen

Wij hopen dat je voldoende geïnspireerd bent door het lezen van deze blog. Ga er direct mee aan de slag als je een idee hebt, omdat dit kan leiden tot een plek in het zonnetje. Veel succes en creativiteit gewenst! Heeft u hulp nodig? Dan helpen wij u natuurlijk graag. Neem dan contact op met ons enthousiaste team. 

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Jeroen van Promoboer – bedrukte promotieartikelen.

 

https://promoboer.nl/

Written by