Xento
Image default
Industrie

Zijn uw heftruckbanden aan vervanging toe?

Als uw heftruckbanden aan vervanging toe zijn, zult u misschien even met de handen in het haar zitten om de logistiek van dit probleem. Wat zijn de juiste heftruckbanden? Waar vindt u deze banden? Hoe bent u zeker van de kwaliteit ervan en hoe verwisselt u ze? Bij JUMA B.V. wordt het totaalplaatje van heftruckbanden voor u geregeld. Deze leverancier van industriebanden is gespecialiseerd in langzaam transport en helpt u graag.

De juiste banden voor elke toepassing en ieder soort heftruck

Heftrucks komen in alle soorten en maten. Niet zo gek als u bedenkt dat er ontzettend veel verschillende functies zijn. Neem bijvoorbeeld een industriebedrijf dat marmer bewerkt en een distributiebedrijf dat pallets naar winkels transporteert. Ten eerste is marmer geen net vierkant pakketje dat even van A naar B gebracht kan worden. Daarnaast is het ontzettend breekbaar en zwaar. Een heftruck in een distributiecentrum kan onmogelijk net zulke grote wielen hebben als een terreinheftruck heeft, de wendbaarheid is namelijk een pré. Kortom, er zijn verschillende soorten heftrucks met diverse heftruckbanden.

Haal alles uit uw heftruck met de juiste banden

Als u op zoek bent naar banden voor uw langzame transport, dan is JUMA B. V. uw partner. Of het nu gaat om grote banden met diepe profielen of om kleine banden met weinig profiel, deze leverancier heeft uw gewenste heftruckbanden in huis. Ook kiest u tussen volledige rubberbanden en luchtbanden. Als u de juiste banden op uw heftruck heeft, dan bent u er zeker van dat u alles uit uw machine kunt halen.

Kies voor het totaalpakket

Niet allen is JUMA B.V. een groothandel in industriebanden, het bedrijf biedt een totaalpakket aan voor materiaal, onderhoudt en expertise. Dit houdt in dat als u uw banden hier koopt, deze ter plaatse voor u worden verwisseld. Dat is dan weer een zorg minder. Omdat JUMA B.V. alleen hoogwaardige merkbanden verkoopt van bijvoorbeeld Michelin en Continental, zult u bovendien nog lang plezier hebben van uw aankoop. Hebben uw banden reparatie nodig? Ook dan kunt u bij JUMA B.V. aankloppen. Vervolgens lappen zij uw banden weer voor u op.

https://juma-bv.nl