Xento

sep 24 2019

Kunststof leidingsystemen: kies voor klasse

Bent u op zoek naar kunststof leidingsystemen van goede kwaliteit? Het liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs? En met een levering en montage uitgevoerd door professionals? Dan zit u goed bij AZ Techniek. Dit bedrijf heeft niet alleen de nodige expertise in huis voor het monteren van kunststof leidingsystemen op maat, maar staat ook voor een juiste prijs-kwaliteit verhouding. Door dit bedrijf in te schakelen bent u verzekerd van materialen van hoge kwaliteit en een vakkundige dienstverlening op maat.

Expertise in engineering

Voor hoogstaande engineering op het gebied van kunststof leidingsystemen maar ook overige kunststof apparaten en opslagtanks bent u aan het juiste adres bij AZ Techniek. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt met sterkteberekeningen gebaseerd op de DVS richtlijn. Dit houdt in dat ieder gewenst product ontworpen kan worden aan de hand van de specifieke geldende bijbehorende eisen. U kunt bij AZ Techniek terecht voor volledige projecten, maar ook kiezen voor de uitbesteding van een gedeeltelijk project aan dit bedrijf. Heeft u bijvoorbeeld een bestaande tekening waaraan een nieuwe installatie toegevoegd moet worden? AZ Techniek kan dit voor u intekenen zolang de bestaande tekening maar in DWG formaat of DXF formaat aangeleverd wordt.

Materiaalgebruik en typen kunststof leidingsystemen

Bij AZ Techniek wordt er altijd klantgericht gewerkt. Dit houdt in dat uw unieke productspecificaties en wensen in combinatie met de expertise en het advies van dit bedrijf resulteren in een product dat aansluit bij uw gebruik. AZ Techniek vervaardigt en levert leidingsystemen in diverse typen zoals ventilatoren, afzuiginstallaties, suskasten, doseerkasten en opslagtanks. U mag van al deze kunststof leidingsystemen de hoogste kwaliteit verwachten. Verder kunnen leidingsystemen van kunststof voor sproeiwater, afvoer, chemicaliën en luchtbehandeling in alle diameters aangeleverd en gemonteerd worden door dit bedrijf. De buizen, armaturen en fittingen zijn afkomstig van fabricaten zoals FIP, GF, Agru en Simona. Voor het HDPE leidingwerk is de kwaliteit standaard PE100 en ondersteunende elementen zijn gegalvaniseerde, RVS of kunststof beugels.

https://aztechniek.nl

Written by