Xento
Image default
Horeca

Een historisch restaurant nabij Gilze

Wilt u lekker eten in een restaurant in de buurt van Gilze? Bijvoorbeeld omdat u een verjaardag, bruiloft, jubileum of andere speciale gelegenheid te vieren heeft? Dan is Herberg De Drie Linden zeker aan te raden. In deze historische herberg serveert men al meer dan 130 jaar heerlijke gerechten! Er is een grote zaal, café en een restaurant met tuin. Met goed weer kunt u dus ook buiten eten en van de prachtige omgeving genieten.

Voor iedereen een heerlijke brunch, lunch of diner

Het restaurant van De Drie Linden vlak bij Gilze en Rijen serveert brunch, lunch en diner. Op ieder moment van de dag kunt u dus hier terecht om de innerlijke mens te verzorgen. Als diner kunt u hier heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten bestellen. Er zijn vlees, vis en vegetarische gerechten, dus voor iedereen zit er iets lekkers tussen. Uiteraard is er voor elk gerecht een passende wijn. Zo geniet u van een uitstekend verzorgde maaltijd.

Mooie herinneringen maken tijdens een gezellige familiebrunch

De Drie Linden heeft verschillende ruimtes beschikbaar voor groepsgelegenheden. Wilt u bijvoorbeeld eens brunchen met de hele familie? Reserveer dan de familiebrunch. Deze brunch is vanaf twintig personen te boeken en bestaat uit verschillende gangen. Eerst krijgt u een heerlijke soep en daarna kunt u langs het koude en warme buffet. Hier kunt u nemen wat u lekker vindt. Gezellig samen eten en drinken met elkaar en mooie herinneringen maken; het wordt zeker een onvergetelijke dag.

Ook alles voor een builoftsfeest

Gaat u binnenkort trouwen? Daar is De Drie Linden een prachtige locatie voor. Het restaurant nabij Gilze zorgt de hele dag voor hapjes en drankjes en ’s avonds voor een heerlijk diner. Ook op de feestavond wordt voor alles gezorgd. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u optimaal genieten van deze bijzondere dag.

https://3linden.nl/

Gerelateerde artikelen

Kies voor de catering in Hengelo

Verse sappen bar bij Bar Company

Hoe werkt de Thermapen?