Xento
Image default
Hobby en vrije tijd

Veranderingen

De radiozender 3 FM gaat de komende maanden er alles aan doen om radio luisteren 3fmnog net zo populair te houden als dat het de afgelopen jaren geweest is. De radiozender heeft namelijk te maken met een ware uitloop van de bekende gezichten van de radiozender. De grootste klap voor de radiozender was ongetwijfeld het vertrek van het populaire radio duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Het plan van de radiozender is om het vertrek van de bekende gezichten opvangen met jong talent. Het nieuws dat Frank van der Lende, nog pas 26 jaar, het succesvolle duo Coen en Sander gaat vervangen komt daarom dus ook niet geheel uit de lucht vallen.

Frank van der Lende staat al een tijdje bekend als het grote jonge talent bij 3FM. Sinds eind 2014 presenteert hij het radioprogramma That’s Live. Daarnaast is hij te horen als side kick van collega Timur Perlin op de vrijdag. Volgens het hoofd van de radio bij BNN-Vara, waar 3FM onderdeel van uit maakt, Tessel van der Lugt is Frank van der Lende er echt klaar voor. Het past in de lijn van de radiozender om jong talent de kans te geven en er zijn volgens haar in radioland maar weinig jonge radiomakers met meer talent dan Frank.

Hier heeft ze zeker een punt want vorig jaar was Frank van der Lende bij de uitreiking van de Gouden Radioring al genomineerd in de categorie ‘aanstormend talent’.   Zijn bijna oud collega Sander Lantinga gelooft ook heilig zin zijn opvolger. Hij noemt Frank een diamant, maar wel een heel ruwe. Ondanks dat de diamant volgens Lantinga nog geslepen en gepolijst moet worden gelooft hij heilig in zijn kunnen. Hoe dan ook zal het voor Frank een hels karwei worden om het radio luisteren net zo spannend te maken als dat zijn voorgangers dat deden.

Bezoek de website voor meer info : http://www.radioguide.fm/