Xento

mei 28 2018

Shows die je versteld doen staan

Of je nu een feest geeft voor een niet al te grote groep of juist binnenkort begint met de organisatie van een feest in één van de grootste parken in de stad; shows vallen altijd goed. Een evenementenbureau als Evenses heeft verschillende groepen performers tot haar beschikking die stuk voor stuk een geweldige dag of avond garanderen. Het publiek zal ongetwijfeld ademloos toekijken.

 

Een groots opgezette show of juist een intiem optreden

Wil je de mensen op je festival in het park echt verrassen en ervoor zorgen dat ze volgend jaar terug komen, boek dan een vuurshow, een grote dansact of een acrobatenopvoering of een combinatie van alle drie. Men weet dan niet waar men moet kijken, zoveel valt er te zien. Minstens zo bijzonder is een optreden voor een kleine groep. Geef je een diner, dan is het inhuren van een dansduo of een tafelgoochelaar altijd interessant. Bij Evenses kun je terecht voor uiteenlopende artiesten waarbij entertainen in hun bloed zit.

 

Speciaal voor kerst

Ben je jarig met kerst of heb je er juist voor gekozen om niet in de zomer in het huwelijksbootje te stappen maar rondom de feestdagen, dan is het inhuren van een kerstshow een buitenkansje. Geheel in sfeer wordt er gezongen, gedanst, met lichtjes gewerkt en live muziek gespeeld. Het is ook prachtig om zo’n kerstshow aan iemand cadeau te geven.

Bezoek de website voor meer info :

Written by