Xento

feb 5 2018

Online bestellen kan bij de groothandel in decoratie

Een prachtig decoratiestuk kan uw interieur helemaal afmaken. Wilt u dat ook, maar heeft u geen zin om verschillende meubelzaken af te struinen? Bestel deze dan eenvoudig online bij de groothandel in decoratie! Op de website van ADC Guntlisbergen vindt u een uitgebreid aanbod aan potten, rekken, ornamenten en allerlei andere soorten decoratie die u toevoegt aan uw bestelling. Deze betaalt u volledig veilig waarna uw bestelling zo snel mogelijk naar u wordt verzonden in Nederland, België of Duitsland. Wilt u een geheel nieuw interieur kopen bij een groothandel? Dan bent u van harte welkom in de 15.000 m² grote showroom gelegen in Eindhoven.

Profiteer van het ruime assortiment van de groothandel in decoratie

Weet u al precies hoe uw interieur eruit komt te zien? Welk potje op welke plek komt, welk ornament u wilt toevoegen en welke voorwerpen er op de kast komen te staan? Of heeft u nog geen idee met welke decoratie u uw interieur compleet maakt? Wat uw situatie ook is, u maakt uw interieur compleet bij de groothandel in decoratie. ACD Gunstlistbergen in Eindhoven is al jaren dé specialist als het aankomt op meubelen en bijpassende decoratie. Met een 15.000 m² grote showroom vol met artikelen van leveranciers van over de hele wereld zit er altijd wel iets bij u past.  

Creëer een uniek interieur met de meubelen van een groothandel   

Bij een uniek persoon hoort een uniek interieur. Het is daarom erg belangrijk dat u goed nadenkt over de woonartikelen en decoratie die u in huis haalt. Bij ADC Guntlisbergen vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Met een showroom van meer dan 15.000 m² aan interieur kunt u zich bij deze groothandel uren laten inspireren door alle unieke meubelen en bijpassende decoratie. Alles is zo opgesteld dat u telkens wordt verrast door unieke combinaties. Zoekt u iets specifieks, maar kunt u het niet vinden? Dan is deze specialist altijd bereidt om voor u een passend alternatief te vinden.

Bezoek de website voor meer info :

Written by