Xento

okt 23 2019

Hier bestelt u uw kunststof pallets in de maat die u wenst

Kunststof pallets zijn in veel verschillende maten leverbaar. In het ruime assortiment bij het bedrijf Alpac vindt u bijvoorbeeld diverse soorten en maten pallets. Dit bedrijf heeft niet voor niets het grootste assortiment kunststof oplossingen voor material handling. Dus of het nu gaat om het vervoeren van etenswaren, breekbare goederen of zeer zware lasten, er is altijd een pallet die past bij uw bedrijfsvoering. En zit de pallet die u wenst niet in het standaardassortiment? Dan staan er productspecialisten klaar die samen met u een pallet op maat ontwerpen. Door de ruime ervaring met veel verschillende projecten, is er veel expertise in huis. Daardoor wordt er met alle aspecten rekening gehouden.

Ook het adres voor uw kunststof bakken

Naast kunststof pallets is Alpac ook het adres voor kunststof bakken voor uw bedrijf. De bakken hebben een lange levensduur en zijn zeer geschikt voor tal van doeleinden. Heeft u diepe en stevige bakken nodig, of juist lichtgewicht bakken die goed te verplaatsen zijn? Er kunnen veel verschillende wensen zijn voor het ontwerp van een kunststof bak. En natuurlijk is er ook bij deze bakken maatwerk mogelijk. Op de website vindt u verschillende voorbeelden van dit maatwerk. Zo ziet u het ontwerp van een bak voor het opkweken van kiemgroenten, maar ook voor het invriezen en transporteren van haringen.

Bouw op de goede service van dit bedrijf

Of het nu gaat om kunststof pallets voor eenmalig gebruik of kunststof bakken die op maat moeten worden gemaakt voor uw project; bij dit veelzijdige bedrijf in kunststof vindt u uw oplossing.  Daarbij kunt u rekenen op een snelle levering, omdat veel producten vanuit voorraad leverbaar zijn. En koopt u voor meer dan €200,- aan kunststof producten, dan betaalt u geen verzendkosten. Kies in uw bedrijf ook voor een duurzame kunststof oplossing en bekijk het ruime assortiment op de website.

Written by