Xento
Image default
Groothandel

Glas op maat in de omgeving van Gent: besteedt uw beglazingsproject uit aan een specialist

Wanneer u op zoek bent naar glas op maat in regio Gent dan bent u aan het juiste adres bij Inspired by Glass. Niet alleen kunt u bij deze glashandel nabij Gent terecht voor een scala aan glassoorten, ook draagt dit bedrijf zorg voor de professionele installatie van uw gekozen beglazing. U kunt dan ook voor het volledige beglazingstraject terecht bij Inspired by Glass, vanaf de adviesfase tot en met de daadwerkelijke realisatie van uw project. Daarbij werkt deze glashandel in regio Gent zowel samen met particulieren als professionelen. U bent dan ook met heel diverse projecten welkom bij deze professionals.

De verschillende soorten glas

Bij Inspired by Glass kunt u terecht voor een grote variëteit aan glas op maat in de regio Gent. Zo vindt u geluidswerend glas, gelaagd glas, gelakt glas en brandwerend glas terug in het assortiment. Ook behoren glazen deuren, glazen wanden, glazen balustrades en trappen en vloerbeglazing tot de mogelijkheden. Verder kunt u onder meer terecht voor enkelglas en figuurglas. Naast interieurbeglazing verzorgt Inspired by Glass ook hoogrendementsbeglazing. Kiest u ervoor glazen die aan vervanging toe zijn te laten renoveren? Hiermee kan deze glashandel nabij Gent u eveneens van dienst zijn. Hoewel dit afhangt van het specifieke project, is de kans groot dat een renovatie al binnen één dag voor u afgerond wordt.

De werkwijze van glas op maat

Bent u geïnteresseerd in glas op maat in de regio Gent of in een ander onderdeel van de dienstverlening van Inspired by Glass? Dan worden allereerst uw wensen en ideeën samen besproken. Hierop kan Inspired by Glass u adviseren met betrekking tot uw project en u eventueel helpen bij het kiezen van het juiste type glas. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Spreekt deze u aan? Dan kunt u rekenen op een professionele aanpak van uw project door bekwame vakmensen waarbij u goed op de hoogte gehouden wordt van de praktische uitvoering.