Xento
Image default
Groothandel

Betrouwbaar en veilig digitaal toetsen

Overstappen naar digitaal toetsen biedt vele voordelen én mogelijkheden. Weet je echter niet zo goed waar je moet beginnen? Schakel dan de hulp in van de specialisten van Eureka Examens. Zij helpen je graag op weg door de vragen te digitaliseren en deze onder te brengen bij een vragenbank. De vragen worden gecombineerd in een matrijs, waardoor iedere deelnemer een uniek examen maakt. De specialisten denken graag met je mee en zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt.

Ontdek de mogelijkheden van digitaal toetsen

Tegenwoordig kiezen steeds meer onderwijsinstellingen en bedrijfsopleiders ervoor om digitaal te toetsen. Het is dan ook een veilige, flexibele én efficiënte manier van examineren. De specialisten van Eureka Examens werken samen met Citrus Andriessen en Paragin, waardoor zij een kwaliteitssoftware hebben ontwikkeld voor het afnemen van examens. Deze software is:

  • Veilige en betrouwbaar;
  • Snel en efficiënt;
  • Toegankelijk en overzichtelijk.

Tijdens het digitaal toetsen is het mogelijk om één examen af te nemen bij alle kandidaten. Echter, je kunt er ook voor kiezen om de toets te husselen. Zo is het mogelijk om per onderwerp een willekeurige vraag te stellen, zodat iedere kandidaat steeds een andere toets maakt. Je maakt hierbij de keuze uit meerkeuzevragen, hotspotvragen, open vragen, cases en sorteervragen. Alle vragen worden op een creatieve manier samengesteld in een mal.

Ga in zee met deze experts

Wanneer je kiest om de toetsen digitaal af te laten nemen, dan zit je goed bij deze experts. De software wordt namelijk ontwikkelt én beheerd door professionele bedrijven met een ISO-27001 certificaat. Ook zorgen zij ervoor dat alles voldoet aan de meest actuele wet- en regelgevingen, bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook de afname van de examens verloopt op een veilige en fraude-voorkomende manier, aangezien er enkel wordt gewerkt in een afgeschermde omgeving. Kortom, door met deze experts in zee te gaan, kies je voor kwaliteit!

https://eureka-examens.nl/