Xento
Image default
Gezondheid

Snel en betrouwbaar een coronatest laten doen in de buurt van Venlo

Bent u op zoek naar een commerciële aanbieder waar u een coronatest kunt laten afnemen in de buurt van Venlo? MaxProMed is een aanbieder uit Limburg die verschillende teststraten heeft opgezet waar mensen uit de omgeving van Venlo en Belfeld terecht kunnen voor het laten afnemen van een coronatest. Deze testen zijn commercieel en worden dus niet vergoed door de overheid. Hier kunt u echter wel zonder afspraak terecht als u snel de uitslag van uw test nodig heeft, bijvoorbeeld voor een onvoorziene reis of wanneer u snel wilt weten of een familiebezoek nog door kan gaan bij milde klachten die lijken op corona.

Redenen om een coronatest af te laten nemen

Bij de teststraat van MaxProMed in Belfeld, vlak bij Venlo in het oosten van Limburg, heeft u de mogelijkheid om een coronatest af te laten nemen waarbij u binnen een kwartier de uitslag al heeft! Bent u bijvoorbeeld ingeschreven voor een testevenement en wilt u zeker weten dat u de uitslag van uw test op tijd ontvangt? Of heeft een collega of contact van u positief getest op corona en wilt u gewoon verder kunnen met de orde van de dag? In al deze gevallen is het laten afnemen van een coronatest in de buurt van Venlo de beste optie. Omdat u de uitslag snel ontvangt, heeft u weinig kans dat u plannen moet verzetten of afzeggen. In veel gevallen is de uitslag namelijk negatief! Mocht u toch positief getest zijn, dan volgt u de richtlijnen op zoals deze zijn opgesteld door het RIVM. Hiermee voorkomt u besmetting van andere personen en beperkt u het risico voor uw omgeving.

Wanneer moet u een afspraak maken?

De teststraat in de buurt van Venlo is gelegen aan de A73 in Belfeld, zodat u snel een coronatest kunt laten afnemen. Het is mogelijk om zonder afspraak langs te gaan, maar als u een testbewijs of factuur nodig heeft moet er wel een afspraak gemaakt worden. Dit kan telefonisch of via de online afsprakenkalender.

https://maxpromed.com/nl/