Xento

mrt 6 2017

Hoe verloopt nu zo’n afspraak bij de fysio in Oosterhout?

Als u binnenkomt bij FysioProFit voor uw allereerste afspraak wordt er van u verwacht dat u plaats neemt in de wachtkamer. Hier wordt u vervolgens persoonlijk begroet en hopgehaald door één van de fysiotherapeuten. Hiermee begint het traject dat u gaat bewandelen. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan. FysioProFit is voor de regio Waalwijk en Oosterhout ideaal om opnieuw te revalideren, hier wordt u door een goed traject begeleid en voelt u vanaf uw eerste afspraak al onze goede en persoonlijke begeleiding.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Bij FysioProFit hebben ze een uniek beeld op de taken van een fysiotherapeut. Ze vinden er namelijk dat een fysiotherapeut meer doet dan alleen het behandelen van pijntjes en klachten. Volgens FysioProFit is een fysiotherapeut een begeleider, een coach die u helpt met het bereiken van uw lichamelijke doelen. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProFit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProFit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout: waar moet u rekening mee houden?

Het is belangrijk dat u een aantal dingen weet voordat u uw behandelingen begint bij FysioProFit in Oosterhout of Waalwijk. Om te beginnen, zijn er bij dit bedrijf regelmatig stagiairs werkzaam. Deze stagiairs zijn studenten die de opleiding fysiotherapie volgen en binnen de praktijk van FysioProFit de mogelijkheid krijgen om zichzelf te ontwikkelen. Deze ontwikkeling wordt bijgestaan door een vakkundige begeleider van de praktijk zelf. Zo kan het voorkomen dat u niet door één, maar door twee personen geholpen wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van een “handdoekpolicy”, u bent verplicht deze tijdens iedere behandeling mee te nemen. Daarnaast verwacht FysioProFit dat u als cliënt de regels aanhoudt van persoonlijke hygiëne, hierbij wordt verwacht dat iedere patiënt zichzelf hieraan houdt. Deze hygiëneregels worden over het algemeen bij iedere fysio in de regio Waalwijk of Oosterhout gehanteerd.

Bezoek de website voor meer info :

Written by