Xento
Image default
Gezondheid

Hoe verhoog ik mijn libido?

 

Al een tijdje last van een laag libido? Dan kun je er nu iets aan doen. Een laag libido wordt bijna altijd veroorzaakt door verschillend facetten die op hetzelfde moment optreden. Denk hierbij aan griep, vermoeidheid, stress, verminderde gezondheid, pijnklachten enzovoort. Deze klachten kunnen voor inactiviteit zorgen.

Door inactief te zijn, neemt je libido langzaamaan af. Dat is een natuurlijk proces en er is verder dan ook niets mis mee. Je kunt dit proces ook omdraaien en je libido laten stijgen. Activiteit tussen de lakens zal hier onder andere voor zorgen. Er zijn nog een aantal andere facetten die ervoor kunnen zorgen dat je libido gaat stijgen. Lees gauw verder!

Libido verhogen doe je zo!

Je libido kun je op vele andere manieren verhogen. Zoals al eerder geschreven is activiteit zeer aan te bevelen. Buiten dit zijn er nog andere manieren om je libido te laten stijgen:

  • Nuttig libido verhogend voedsel: denk aan groente en fruit maar bovenal vette vis. Vette vis is sowieso heel goed voor onze gezondheid. Echter is ook bewezen dat vette vis een libido verhogende werking heeft.

  • Ga sporten: wellicht dat je dit al doet, maar voor degene die dit nog niet doen. Is sporten echt een aanrader. Sporten zorgt voor een directe stijging van het hormoon testosteron, en dit hormoon zorgt voor een gezond libido.

Pas deze punten toe en je zult merken dat je hier veel profijt van zult hebben. Gun het wel twee weken de tijd voordat je direct de handdoek in de ring gooit. Geeft het na twee weken te weinig resultaat, wellicht dat je dat eens een libido kuur kunt volgen. Lees daar meer over op libidoverhogen.nl

 

Bezoek de website voor meer info : http://www.libidoverhogenvrouw.nl

Gerelateerde artikelen

Is lever ontgiften een goed idee? En is een vloeibaar dieet de juiste oplossing?

Sterfgevallen door vapen: waarom e-sigaretten niet zo slecht zijn als de krantenkoppen zeggen

Corona zelftest (thuistest) voor thuis gebruik