Xento

mei 2 2018

Door gadgets te kopen zorg je voor een betere naamsbekendheid

Veel ondernemers kiezen er tegenwoordig voor om gadgets te kopen. Niet gek ook, want gadgets zijn een te gekke manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Zo heb je de mogelijkheid om gadgets met bedrukking te kopen als je binnenkort op een beurs staat. Het is hier namelijk erg belangrijk dat jouw onderneming zichtbaar is. Waarom? Op die manier genereer je meer naamsbekendheid onder (potentiële) klanten en bezoekers. Maar voor welke promotieartikelen kun je dan het beste kiezen? Het aanbod van de gadget shop Ducks in a row is immers enorm. Denk bijvoorbeeld aan standaard geschenken, zoals bedrukte paraplu’s, pennen en tassen. Origineel uit de hoek komen en draagt jouw bedrijf een steentje bij aan het milieu? Kies dan voor de eco producten.

Promotieartikelen laten bedrukken? Kies voor gespecialiseerde gadget shop!

Als je promotieartikelen gaat uitdelen, wil je natuurlijk wel dat hier de naam, het logo en misschien wel de URL van je website op staan. Zo weet je zeker dat mensen jouw bedrijf onthouden. Ben je al een lange tijd op zoek naar een specialist voor het bedrukken van promotieartikelen? Omdat je binnenkort op een beurs staat? Of omdat je klanten en relaties wilt verrassen met een mooi geschenk? Bekijk dan de gadgets die je kunt kopen bij Ducks in a row. In de gadget shop tref je een breed aanbod aan relatiegeschenken, kantoorartikelen, elektronica textiel et cetera. Je kunt alle producten laten bedrukken met een bedrijfslogo of eigen ontwerp. Door gadgets te laten bedrukken val je gegarandeerd in het oog van bezoekers, klanten en relaties. Je maakt optimaal reclame voor jouw organisatie en dat is wat je wilt, toch?

Bij een gadget shop maakt men gebruik van diverse druktechnieken

Sta jij binnenkort op een evenement? Of organiseer je een evenement? En wil je daar promotie gerelateerde producten uitdelen? De keuze aan gadgets die je daarvoor hebt is enorm. Of zoek je seizoensgeschenken voor klanten? Je wilt als ondernemer altijd opvallen. Opvallen doe je met de producten uit de gadget shop Ducks in a row. Hier werkt men met diverse druktechnieken, zoals zeefdruk, tampondruk, laser gravering, keramische transfer, doming en digitale print. De specialist adviseert welke druktechniek past bij de gadgets die jij wilt kopen. Heb je interesse in het laten bedrukken van gadgets? Neem dan contact op om de verschillende technieken door te spreken. Liever direct een bestelling plaatsen? Dat kan natuurlijk ook.

Written by