Xento
Image default
Financieel

Mobiele pinautomaat huren | Snel en betrouwbaar

Tegenwoordig is het handig om een mobiele pinautomaat te huren tijdens tijdelijke festivals of evenementen. Dit heeft als voordeel dat vrijwel alle bezoekers kunnen betalen, want veel bezoekers hebben geen contant geld bij zich. Aangezien daarentegen bijna iedereen wel kan pinnen, zijn er veel meer mensen die spullen op een festival kunnen kopen. Het grote voordeel van een mobiele pinautomaat is dus dat veel meer mensen kunnen betalen, en dus spullen of diensten kunnen kopen!

Met een mobiele pinautomaat zal de omzet dus gegarandeerd stijgen, maar dat is niet het enige voordeel. Met dit apparaat kunnen klanten en bezoekers namelijk ook veel veiliger betalen in vergelijking met het betalen met contant geld. Deze pinautomaten maken namelijk gebruik van een veilig en betrouwbaar netwerk, waardoor alle betalingen veilig verwerkt worden.

Voordelen van een pinautomaat huren

Naast dat veel meer mensen kunnen betalen en dat het systeem veilig is, biedt Lubee ook nog veel extra gunstige services aan. Zo krijgen klanten die een pinautomaat bestellen bij Lubee het apparaat altijd snel geleverd. Het is zelfs mogelijk om het apparaat via een spoedlevering te krijgen, waardoor hij al binnen enkele uren binnen is. Verder hanteert Lubee een zeer laag tarief, waardoor pinnen niks anders dan voordelen oplevert!

De betalingen die verricht worden met het apparaat, worden tevens snel en correct verwerkt. Alle betalingen die binnenkomen, worden razendsnel verwerkt, omdat het apparaat gebruikt maakt van een snel GPRS netwerk. Dit netwerk zorgt overigens niet alleen voor een snelle verwerking, maar ook voor een grote toegankelijkheid, want door dit sterke bereik is het mogelijk om de mobiele pinautomaat elk moment van de dag op elke plek te gebruiken!

Snelle service – Hoe werkt het

De prima services van Lubee zorgen ervoor dat het plaatje helemaal compleet wordt, want het bedrijf staat dag en nacht klaar om vragen of opmerkingen van klanten te behandelen. Daarnaast worden alle betalingen zo snel mogelijk verwerkt, waardoor deze al binnen vier dagen op de desbetreffende bankrekening staan!

Meer verkopen bij evenementen

Een mobiele pinautomaat huren heeft dus veel voordelen, maar kan ook voordelig zijn op een evenement of beurs. Klanten kunnen makkelijker en veiliger betalen en de pinautomaat is op elk moment van de dag op elke plek van de wereld te gebruiken. Daarnaast worden de betalingen snel verwerkt. Pinnen met deze mobiele pinautomaat heeft dus alleen maar voordelen! Daarom raden wij pinautomaat huren evenementen.

 

Bezoek de website voor meer info : http://www.lubee.nl/pinapparaat-huren-hoe-werkt-het/