Xento

aug 2 2018

Wordt verrast door de heerlijke smaak van Kopke Tawny port

Als u delicatessen en dranken wilt kopen, dan bent u bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl aan het jusite adres. Hier vindt u namelijk de lekkerste hapjes en dranken. Combineert u een uitgebreid diner graag met bijpassende wijnen? Sluit u een diner met vrienden of uw partner af met een dessertwijn? En borrelt u graag na met een port, zoals een Kopke Tawny port? Het zijn allen dranken die u in de webshop bestelt. En heeft u de keuze voor een van de dranken gemaakt? Bekijk dan meteen even het aanbod aan Italiaanse en Spaanse delicatessen. Zo maakt u een avond genieten pas écht compleet.

Kopke Tawny port uit de Douro Valley

Weet u wat port precies is? Port is wijn die wordt gemaakt in de Douro Valley in Portugal. En weet u wat deze wijn zo fijn maakt? Dat deze uitstekend is voor het borrelen. Dat de port alleen wordt geproduceerd in deze noordelijke streek in Portugal, wil niet zeggen dat er weinig varianten zijn. Sterker nog: vandaag de dag kiest u uit tientallen soorten. Een van de meest bekende soorten is de Kopke Tawny port. Deze wijn rijpt gemiddeld 10 jaar op houten vaten en kenmerkt zich om een rijke en kruidige smaak. Serveer de port met een overheerlijke kaasplank of ga voor zoetigheid met brownies of chocoladecake. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Een avond borrelen met de Kopke Tawny port

Wilt u port kopen? Ga dan voor port van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl. U vindt hier niet alleen de lekkerste wijnen, maar profiteert ook nog eens van een snelle levering en de beste service. Deze wijn serveert u perfect bij diverse borrelplanken. Hierbij kunt u denken aan oude kaas en patés, foie gras met aubergine en noten, maar ook chocoladecake en notenbrood met geitenkaas lenen zich uitstekend om te combineren met Kopke Tawny port. Voor een aantrekkelijke prijs bestelt u een fles online en proeft u binnenkort de port die 10 jaar gerijpt is op houten vaten. Met wat voor delicatessen combineert u een Kopke Tawny port het liefst?

 

Written by