Xento

feb 8 2017

Ruime keuze bij de specialist: gourmet of verzorgde BBQ voor thuis?

Is het lekker weer in Nederland, dan worde de barbecues meteen uit de schuur gehaald. Tijd om lekker buiten te eten! Helaas is het in ons kikkerlandje regelmatig te slecht weer om te barbecueën. Als u dan toch wilt genieten van een lekker stukje vlees, kunt u ook kiezen voor gourmetten. Het is zelfs mogelijk om een verzorgde BBQ of gourmet voor thuis te regelen. U laat dan al het vlees en andere lekkere hapjes, zoals salades, stokbrood en sauzen, bij u thuisbezorgen. Een gourmet of barbecue thuisbezorgd. Het kan echt! U kunt onbezorgd genieten, terwijl de leverancier van uw verzorgde BBQ of gourmet voor thuis alle zorgen uit handen neemt.

 

Barbecue of uitgebreid buffet thuisbezorgd

Viert u binnenkort uw feestje en wilt u een volledig verzorgde BBQ voor thuis laten bezorgen? Dat kan! De keuze is vaak enorm. Kiest u bijvoorbeeld voor een verzorgde BBQ voor thuis of gaat u toch liever voor een uitgebreid buffet? Het is allemaal lekker. Maar waar heeft u zin in? Voor een feest overdag is een koud buffet een goed idee. In de winter zal een Hollands buffet of winterbuffet uw gasten zeker goed bevallen. In de zomer is een Chinees-Oriëntaals buffet, Italiaans buffet of Caribisch buffet wellicht een goed idee. Of kies voor een verzorgde BBQ thuis! Vrijwel iedereen is immers gek op barbecueën. En u hoeft helemaal niets zelf te regelen. Al het vlees en ander eten kan samen met borden, bestek, servetten, tangen en een barbecue worden thuisbezorgd en na het feest weer worden opgehaald.

 

Barbecue thuisbezorgd: lekkers voor op ieder feestje

Een feestje vieren met een heerlijke barbecue? Bij de specialist wordt de barbecue gratis thuisbezorgd. Een feestje is pas echt geslaagd als er ook wat lekkers wordt geserveerd. En dan hebben we het niet alleen over wat borrelhapjes of snacks. Verras uw gasten met een verzorgde BBQ thuis of een uitgebreid buffet. Denk bijvoorbeeld aan een typisch Ollands of Mexicaans buffet. U kunt ook kiezen voor een party menu. Dan bent u er zeker van dat al uw gasten kunnen genieten van lekker eten. Een party menu kan bijvoorbeeld bestaan uit verschillende soorten vlees, stokbrood, salades, gekruide aardappeltjes en diverse smaken bavarois. Ook kan een barbecue worden thuisbezorgd als u een feest in de zomer organiseert. Als uw gasten na het buffet of de verzorgde BBQ thuis nog altijd honger hebben, kunt u ze alsnog een lekkere hapjespan of bittergarnituur voorschotelen.

Bezoek de website voor meer info :

Written by