Xento
Image default
Eten en drinken

Een heerlijke biefstuk of bavette voor de barbecue bestelt u bij de online slager

Organiseert u binnenkort een barbecue? Zorg dan dat u tijdig het vlees in huis haalt. Zeker tijdens de warme zomermaanden is barbecueën erg populair. Het is natuurlijk doodzonde als u het door u gewenste vlees niet op de grill kunt gooien, doordat u te laat was met bestellen. Ga daarom op tijd naar een professionele slager die lekker vlees in huis heeft. Hamburgers, saté, speklappen en frikandellen horen standaard bij een barbecue, maar er zijn nog vele andere stukken vlees die eigenlijk iedereen wel lekker vindt. Denk bijvoorbeeld aan een biefstuk, maar ook een bavette zal u en uw gezelschap ongetwijfeld lekker smaken.

U bepaalt zelf hoe groot uw bavette is

Nu vraagt u zich natuurlijk af waar u een goede bavette gaat halen. Maar wat nou als u de deur helemaal niet uit hoeft, maar u gewoon uw vlees thuis laat bezorgen? Bij Beef&Steak bestelt u heerlijk mals vlees, waaronder dus ook biefstukjes en bavetten. Een bavette is mager rundvlees dat erg mals is. Soms is het zelfs zo mals dat het rauw wordt gegeten, maar uiteraard is de smaak het lekkerst als het vlees van de barbecue af komt. Beef&Steak laat u zelf kiezen hoe groot de portie moet zijn. Wanneer u met een groot gezelschap bent, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke bavette van 1600 gram. Dat wordt smullen geblazen!

Kies tussen diverse soorten biefstuk

Als online slager biedt Beef&Steak uiteraard verschillende andere soorten vlees aan. Bij hen vindt u ook onder andere biefstuk, worst en hamburgers. Voor biefstukliefhebbers is er de keuze uit vele varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan biefstuk van:

  • Bizon
  • Kalf
  • Hert

Bezoek de website van de online slager

Heeft u al honger gekregen en wilt u direct heerlijk barbecuevlees bestellen? Ga dan direct naar de online winkel van deze slager. Zij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen een mum van tijd bij u thuis arriveert. Mocht u nog meer informatie over het vlees willen krijgen, bijvoorbeeld vanwege allergieën, kunt u alles over hun aanbod lezen op hun website.