Xento
Image default
Eten en drinken

Bestel bij deze bierwinkel met online shop en een vestiging in Leiden

Hou jij van speciaalbier en koop je je bier het liefst online? Neem dan een kijkje in het assortiment van de online bierwinkel Speciaalbierpakket.nl uit Leiden. Je hebt de keuze uit meer dan 1200 Nederlandse en buitenlandse bieren. Je vindt hier dus bier van bekende merken als Leffe of La Chouffe, maar je ontdekt waarschijnlijk ook iets nieuws bij deze bierwebshop. Ben je nog niet bekend met de wereld van speciaalbier? Bestel dan een aantal verschillende typen bier in losse flessen van verschillende merken. Zo kun je van alles proeven, zodat je zelf je eigen favoriete smaak ontdekt. Het is bovendien mogelijk om een bierpakket met verschillende smaken bier te kopen van één brouwerij. Deze bierpakketten zijn een goed cadeau voor een echte bierliefhebber! Kies voor een onbekend merk dat de ontvanger niet nog niet kent, zo heeft diegene de mogelijkheid om diverse biertjes te proeven.

Naar de winkel

Ontdek steeds een nieuw biertje in de online shop van deze bierwinkel, met een vestiging in Leiden. Je kunt namelijk ook in hun winkel in Leiden terecht voor het kopen van speciaalbier. In deze winkel van Drankenhandel Leiden adviseren de medewerkers je graag over hun favoriete bieren. Je geeft aan waar je van houdt en welk merk je favoriet is, en zij raden je bier aan dat bij je past. Ook als je voor de eerste keer bier bestelt, kun je bij deze online bierwinkel uit Leiden terecht. Hun medewerkers helpen je zelfs online met het samenstellen van een bestelling met diverse smaken speciaalbier.

Bier van verschillende brouwerijen

Bij Speciaalbierpakket.nl heb je de keuze uit bier van vele verschillende brouwerijen. Kies bijvoorbeeld voor bier van Bacchus, Grimbergen, Paulaner en Vedett. Je hebt in het assortiment in de webshop zelfs de mogelijkheid om jouw bier te kiezen op basis van de bierstijl. Het bier dat u bij deze webshop bestelt wordt thuisbezorgd door PostNL in speciale verzenddozen die de flessen breukvrij vervoeren. Je hebt je bestelling bovendien snel in huis.