Xento
Image default
Entertainment

De magie van de beweeglijke tekens in de astrologie

Beweeglijke sterrenbeelden in de astrologie

De beweeglijke tekens van de dierenriem vertegenwoordigen energieën die flexibel, aanpasbaar en communicatief zijn. Natuurlijk blijft elk van deze tekens trouw aan hun element, maar hoe dit element wordt uitgedrukt, is waar we deze kwaliteit kunnen zien.

Zoals kardinale tekens zoals sterrenbeeld Maagd ons de nodige kracht geven om iets te initiëren en Vaste signalen ons de kernsterkte geven om te ondersteunen, helpen de veranderlijke tekens ‘energieën ons om een plan te voltooien en naar de volgende te gaan. Van deze drie modaliteiten is de veranderlijke energie het moeilijkst uit te leggen. Het is een veelzijdige energie waarmee we door veranderingen kunnen navigeren.

In de menselijke context vereisen veranderingen bijna altijd interactie en communicatie, dus deze tekens zullen deze kwaliteit geven aan de planeten die erin zijn geplaatst. Wat betreft een soepele overgang heeft men een flexibele geest nodig, mensen die Maan in tekens hebben, zijn doorgaans heel helder, intelligent en extravert. Aan de andere kant, omdat de maan onze geest en onze emoties regeert, kunnen deze zelfde mensen onbetrouwbaar en vaak vluchtig lijken.

Wanneer we naar een geboortekaart kijken, merken we dat planeten in sterrenbeeld Leeuw altijd deze extra kracht krijgen om transformatie aan te moedigen. Omdat zaken en handel bijna uitsluitend afhankelijk zijn van goede communicatie en snel denken, is een Mable Rising Sign-bedrijf en -vrouwen heel gewoon, niet verwonderlijk.

Voor elke actie die we in het leven nemen, is er een gelijke behoefte aan kardinale, vaste en mbare energieën. Niets kan worden bereikt als zelfs een van hen ontbreekt. In een cyclisch wereldbeeld hebben dingen een begin, een wezen en een einde. Het einde leidt onvermijdelijk tot een nieuw begin. Dit is de reden waarom veranderlijke energieën het meest complex zijn, ze moeten ons helpen een plan af te maken en ook om over te gaan naar de volgende, wanneer de kardinale energieën het overnemen.

De 4 sterrenbeelden

Waar de vier tekens zich in een geboortekaart bevinden, dat zijn de gebieden waar iemand het meest flexibel, intelligent en zelfs sluw is. Smarts uit de straat komen van deze tekens, net als praktisch denken en het vermogen om te multitasken. Bewonderenswaardig als deze kwaliteiten zijn, wanneer er te veel energie in een grafiek staat, kan dit een gebrek aan vasthoudendheid, een wispelturige denkwijze en een neiging tot onbetrouwbaarheid en ontrouw veroorzaken.

Omdat transitie zo’n belangrijk facet van veranderlijkheid is, zijn zij met Mable Ascendent voor sterrenbeeld Kreeft uitstekend in het samenbrengen van verschillende mensen als vredesmensen, diplomaten en counselors. Ze zijn ook meestal heel ruimdenkend en accepteren mensen, en vooral tegenover ideeën uit verschillende culturen. Deze wereldse houding met hun open manier van denken en hun manier om met vrijwel iedereen om te gaan, maakt deze mannen en vrouwen zeer aantrekkelijk in de ogen van anderen.

Ze moeten moeite doen om aandacht te besteden aan details en om te leren werken aan langetermijnprojecten, omdat hun korte aandachtsspanne en hun afkeer van betrokkenheid vaak hun ondergang zijn. Ongeacht onze geboortekaart, we kunnen enorm profiteren van het begrijpen en opbouwen van deze wonderbaarlijk levendige energieën.

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

De leukste wateren in Nederland om op te varen

De escaperoom voor volwassenen in Twente een keer proberen?