Xento

jun 17 2019

Welke draadloze speakers van Sonos zijn op dit moment het beste

Waarom heb je luidsprekers nodig die via wifi zijn verbonden? Omdat ze de audiocontent niet comprimeren voordat ze worden afgespeeld, kunnen ze een aanzienlijk betere geluidskwaliteit leveren dan Bluetooth-aanbiedingen. De beste draadloze speakers van dit moment zijn de Sonos WiFi speakers uit 2019

Het comprimeren van een audiobestand heeft een negatief effect op de kwaliteit ervan, omdat dit het detailniveau vermindert dat u hoort. U kunt meer lezen over de verschillen tussen Wi-Fi en Bluetooth streaming uit te vinden hier .

  • Door verbinding te maken met uw thuisnetwerk, kunnen Wi-Fi-luidsprekers naadloze multiroom-audio leveren, gekoppeld aan eenvoudige bediening vanaf uw smartphone of tablet in heel uw huis. Elk item in deze roundup biedt een mobiele app waarmee je kunt schakelen tussen de streaming-services die het ondersteunt, evenals de geluidsinstellingen aanpassen.
  • Ons rangschikkingsproces voor deze met Wi-Fi verbonden luidsprekers richtte zich op hun geluidskwaliteit, hun ontwerp en hun gebruiksgemak. De selectie van sprekers die een merk aanbiedt was ook een belangrijke factor.

De prijs voor elke optie in deze lijst is voor het instapmodel van de productfamilie. Afhankelijk van uw behoeften en budget, kunt u meerdere luidsprekers aansluiten van het merk van uw keuze, ongeacht hun model en grootte.

De PLAY-luidsprekers van Sonos zijn praktisch de beste Wi-Fi-luidsprekers.

Bekend om hun no-nonsense ontwerp, eenvoudige installatie, uitgebreide ondersteuning voor streaming-services en, het allerbelangrijkste, uitstekende geluidskwaliteit, komen de PLAY-luidsprekers ook op een redelijk sub $ 150 prijskaartje voor de instapoptie (verkrijgbaar in zwart of wit).

Je hebt verschillende aanbiedingen voor Play speakers

De PLAY-familie van Sonos bestaat uit verschillende aanbiedingen, dus u vindt er vrijwel zeker een die past bij uw levensstijl en budget. Er zijn drie luidsprekers in verschillende grootten, variërend van de compacte en betaalbare PLAY: 1, via een groter Sonos Play: 5 met voller geluid , helemaal tot een Sonos Playbar  die tot de beste soundbars behoort die er zijn. Er is ook een  Sonos Sub-  subwoofer voor het geval u meer bas nodig heeft.

In Amerika is De Sonos niet meer weg te denken

Volgens een recensie-editor van TechRadar levert de onlangs vernieuwde Sonos PLAY: 5 ongelooflijk geluid voor zijn vormfactor. Naast het geluid hield de tester van het elegante ontwerp van het apparaat en handige aanraakbedieningen.

 

https://electronicagadgets.nl/draadloze-speakers/

Written by