Xento
Image default
Electronica en Computers

Professionele alarmering voor hulpverleners

Hulpverleners krijgen in Nederland steeds vaker te maken met geweld en agressie. Of het hier nu gaat om ambulancepersoneel, artsen, verpleegkundigen, bijstandsmaatschappelijk werkers of deurwaarders, deze beroepsgroep heeft regelmatig te maken met geweld. Enerzijds komt dit door een verharding in de samenleving en hier wordt door de overheid steeds meer aandacht aan besteed. Maar toch wil je als professionele hulpverlener wel voorkomen dat je er alleen voor staat en niet in staan bent om op tijd hulp in te schakelen. Hiervoor is alarmering met een zogenaamde noodknop een goede oplossing om direct hulp op locatie te krijgen.

Onderlinge of externe alarmering

Wanneer er hulp moet worden geboden is het belangrijk om te bepalen waar de hulp vandaan moet komen. Wanneer er altijd medewerkers of collega’s in de directe omgeving aanwezig zijn, zoals bij een sociale dienst, dan is onderlinge alarmering een prima service. Maar is de hulpverlener niet in de directe omgeving van collega’s dan kan het veel beter zijn om de externe alarmering in te schakelen bij een alarmcentrale. De medewerkers van de alarmcentrale kunnen zo de situatie inschatten omdat ze zowel de gps-locatie hebben en kunnen meeluisteren op locatie.

Welke systemen zijn er in de markt

Om zowel voor de onderlinge alarmering als de externe alarmering een juiste noodknop te kiezen is het belangrijk om een professioneel product te kiezen. Niet alleen de kwaliteit van de noodknop maar ook vooral om de mogelijkheden als de diensten als de alarmcentrale zijn hierbij belangrijk. Of het hier nu gaat om een compact, robuust of eenvoudig model bij secure2go vindt je verschillende professionele noodknoppen voor hulpverleners. Naast functies als gps-tracking en het meeluisteren met de klant zijn mogelijkheden. Bovendien is er een mogelijkheid voor het onderling alarmeren via telefonie. Kortom bij secure2go vind je zeker een geschikte noodknop voor uw situatie.

 

 

Bezoek de website voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Waarom een powerbank geschikt is als giveaway

Crumbbase jou specialist

Coach: Stimuleer sporters als scheidsrechter