Xento

nov 29 2015

Uw hond of puppy verzekeren? Vergelijk direct online de voordeligste hondenverzekering van Petplan.

De Petplan hondenverzekering is vrijwel zonder twijfel de nummer 1 op het gebied van hondenverzekeringen en kattenverzekeringen. Petplan staat voor kwaliteit, en voor een aantrekkelijke prijs.

 

De Petplan hondenverzekering: goed én goedkoop.

Petplan is een online verzekeraar zonder dure adviseurs. De kostenbesparing die Petplan mogelijk maakt door via internet zaken te doen, zie jij dan ook terug in hun lage premies, een uitgebreide dekking en uiteraard een uitstekende service. De hondenverzekering van Petplan is vaak de goedkoopste van Nederland. Voor sterilisatie krijg je in het eerste levensjaar van jouw hond tot wel 100% vergoed en daarna 80%. Dit is uniek, want bij andere verzekeraars zoals Proteq moet je zelf de helft  betalen.

De voordelen van De Petplan hondenverzekering.

Verder kun je gewoon bij jouw vertrouwde dierenarts blijven, want De Petplan hondenvezekering accepteert alle dierenartsen. Petplan vereist wel dat uw hond is gechipt, dat is veiliger voor u en uw huisdier. En hierdoor kunnen declaraties snel worden uitbetaald. Bovendien vergoedt Petplan zelf de kosten voor het daadwerkelijk chippen van uw hond! Dit is toch een mooie deal. Ook bij De Petplan kun je de polis en voorwaarden 14 dagen op jouw gemak bekijken. Bevalt het je niet? Dan kun je de polis binnen 14 dagen kosteloos opzeggen. Je loopt dus geen enkel risico. Bereken jouw premie via hun website.

Wat zeggen onze Klanten over De Petplan hondenverzekering?

    Mevrouw Meijer en Minou     “Toen mijn kat Minou een paar maanden geleden haar pootje brak, bleek het toch wat ernstiger te zijn dan ik eerst dacht. Minou moest helaas geopereerd worden.     De rekening voor de operatie en de röntgenfoto’s bedroeg bijna 700,- euro. Ik had toen nog geen hondenverzekering en moest alles zelf afrekenen. Dat viel behoorlijk tegen.     Ik ben gaan zoeken naar de voordeligste hondenverzekering met de beste voorwaarden en kwam bij De Petplan uit. Voor slechts 9 euro per maand hoef ik me nu geen zorgen meer te maken over de hoge dierenartsrekeningen. “    

Familie Gerrits en Diesel     “Onze hond Diesel is inmiddels drie jaar. In die jaren zijn we al regelmatig met hem naar de dierenarts geweest. De kosten waren al behoorlijk opgelopen.     Ik had het hier met een kennis over en die maakte mij attent op de hondenverzekering. Wij wisten nl. niet van het bestaan af van zo’n verzekering. Daarom zijn we via internet hier naar op zoek gegaan.     We kwamen al snel tot de conclusie dat de hondenverzekering van de Petplan de beste keuze voor ons en Diesel is. Voor nog geen € 15,- maand is Diesel goed verzekerd en hebben wij de garantie dat we niet onverwachts een hoge dierenartsrekening voor onze kiezen krijgen.”

    Familie Rutten en Tygo     “Toen onze beagle Tygo 1 jaar oud was, werd hij erg ziek. De dierenartsen wisten maar niet wat hij mankeerde. Na vele onderzoeken verder bleek hij hersenvliesontsteking te hebben.     En een flinke dierenartsrekening hebben we Tygo van de dierenkliniek mogen ophalen. Gelukkig hadden we een paar maanden eerder een hondenverzekering voor Tycho afgesloten.     Die dierenartsrekening van € 950,- werd gelukkig vergoed door De Petplan.”

» Bezoek de website van de Petplan hondenverzekering

Bezoek de website voor meer info : http://www.hondenverzekeringen.org/hondenverzekeringen/petplan/

Written by