Xento
Image default
Dienstverlening

Vraag snel een meerjarenonderhoudsplanning aan bij dit bedrijf

Panden hebben zo nu en dan onderhoud nodig. Of het nu klein of groot onderhoud betreft, het is altijd handig om te weten waar u aan toe bent qua planning en kosten. Zo loopt u niet tegen onverwachte zaken aan. Hoe krijgt u inzicht in het te verwachten onderhoud van uw pand(en) en de bijbehorende kosten? Dat is mogelijk met de meerjarenonderhoudsplanning. Dit rapport biedt u alle gegevens en informatie over onderhoud dat nodig is voor de middellange en lange termijn. Zo’n plan, ook wel de MJOP genoemd, wordt opgesteld op basis van een grondige inspectie van de desbetreffende panden. De inspecteur legt onderhoudsgevoelige elementen vast en bepaalt ook de technische staat van het pand. Hierbij worden ook bouwtekeningen, foto’s en ander materiaal gebruikt. Wilt u weten waar u de meerjarenonderhoudsplanning kunt laten opstellen? Lees dan verder!

Laat de MJOP opstellen door een expert

Wanneer u een meerjarenonderhoudsplanning wilt laten opstellen, laat u dit natuurlijk door een specialist doen. Keurhuis Nederland is zo’n bedrijf dat dit vakkundig voor u regelt. Zij stellen een MJOP op voor zowel woningcorporaties, VvE’s, scholen als particulieren. Als u het rapport met de planning ontvangt, weet u voor de komende 10 en 25 jaar waar u aan toe bent op het gebied van onderhoudswerkzaamheden. Elke vier jaar dient de planning bovendien te worden aangepast met een meerjarenbegroting, zodat u altijd over de juiste gegevens beschikt. Tevens bent u hierdoor verzekerd van jarenlang optimaal gebruik en een zorgeloze verhuur.

Vraag metingen, inspecties en keuringen online aan

Ontdek alle diensten van Keurhuis Nederland uit Geldermalsen en vraag uw keuring, inspectie of meting eenvoudig online aan. Dankzij de simpele online aanvraag kost het nauwelijks moeite om bijvoorbeeld een meerjarenonderhoudsplanning in te plannen. Dit geldt ook voor al hun keuringen, zoals de oplever- en NHG-keuring. Kies hierbij uit verschillende pakketten met daarin precies de aandachtspunten die u nodig heeft. Zo betaalt u nooit te veel!

https://www.keurhuisnederland.nl/