Xento
Image default
Dienstverlening

Uitvaartbegeleiding in Nijmegen

Wie natuurvriendelijk en milieubewust geleefd heeft, wil ook met genoegen milieuvriendelijk afscheid nemen. In dit artikel kunt u lezen hoe een uitvaart niet zo belastbaar voor het milieu wordt. Meride ondersteunt u in alle facetten die bij een goede uitvaartbegeleiding in Nijmegen komen kijken. U wordt bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Of het nu gaat om een eenvoudige uitvaart, een eco-uitvaart of een exclusieve uitvaart, bij Meride is het in goede en vakbekwame handen. Wij adviseren en u beslist. Meride heeft geen leden en verkoopt geen uitvaartverzekeringen, wij houden ons bij onze leest: Het naar uw wens verzorgen van een uitvaart.

 

Wat u kunt doen voor een beter milieu

Wilt u weten wat er allemaal denkbaar is? De onderdelen die milieubewuster kunnen op rij:

  • De opbaring Dit kan in synthetische kleding of kleding van katoen
  • De uitvaartkist Er kan onder andere gekozen worden voor een “fair trade” kist die wordt geïmporteerd uit ontwikkelingslanden
  • De rouwkaarten Geen kaarten echter het versturen van een e-mail
  • De catering Ecologische productkeuze voor wat er geserveerd wordt bij de begrafenis
  • cremeren of begraven Laat mensen geen rouwbloemen kopen

Veel mensen vinden een groene uitvaart steeds belangrijker.

Ecologisch verantwoorde uitvaarten is de voorbije jaren een trend geworden. Hoogstwaarschijnlijk is dit bepaald niet alleen doordat men beter voor het milieu wil zijn. Het biedt mensen een hele persoonlijke stijl van begraven, die niet alleen prima is voor het milieu, maar ook een heleboel geld kan uitsparen. Denk bijgaand onder andere aan het vervoer, de rouwbloemen of de materialen van de rouwkist.

Uw groene uitvaart al degelijk voor elkaar?

Meride is een van Nederlands bekendste uitvaartondernemers. De uitvaartverzorgers van Meride zijn in het bezit zijn de beste vak diploma’s. De uitvaartverzorgers van Meride zijn ervaren in het regelen van een uitvaart in Nijmegen en staan u graag zelf te woord. U kunt voor veel meer informatie bellen op 085–4018123, mailen naar info@meride.nl of kijken op de website: www.meride.nl.

http://www.youtube.com/watch?v=6ZAjAflSjD0

Bezoek de website voor meer info : http://www.meride.nl/

Gerelateerde artikelen

Den Haag sleutelmaker

Solex rijden als afscheid

De Paardengruiter is de ruitersportzaak waar u naar op zoek bent