Xento
Image default
Dienstverlening

Russisch leren

Russisch leren

 

Tegenwoordig gaan treden veel bedrijven steeds sneller naar het buitenland. Dit gebeurd doordat er internationaal een grotere vraag komt naar hun producten / diensten. De Social Media zorgt er voor dat de wereld steeds meer verbonden raakt en sneller ziet wat er aan de andere kant van de oceaan gebeurt. Het gevolg hiervan is dat bedrijven zich steeds sneller moeten ontwikkelen en het personeel dus ook. In het verleden kozen Nederlandse bedrijven er vaak voor om afzetmarkten in west Europese landen te beginnen of in Amerika. Daardoor liggen de kansen nog open in het oosten. Daar zijn erg afwijkende culturen in vergelijking met de westerse culturen. Steeds meer bedrijven beginnen deze culturen serieus te nemen en steeds beter te begrijpen. Daarom worden deze landen niet alleen meer gekozen voor het produceren van goederen maar worden er ook kansen gezien. Zo treden veel Nederlandse bedrijven naar Rusland. Rusland is een enorm grote macht binnen de wereldeconomie maar draait voor 75% op eigen kracht. Vanwege het verleden is er nooit echt veel geïnnoveerd en lopen ze dus achter op de trends die zich in de westerse zakelijke markt voordoen. Dit is een kans die meerdere ondernemers zien en er gaan dus ook steeds meer ondernemers naar Rusland.

 

Russisch is nu eenmaal geen taal wat op school geleerd wordt. Daarbij is het ook nog eens een taal wat niet een klein beetje op het Nederlands, Engels of Duits lijkt. Het is compleet anders. Daarom biedt een taaltrainingsbureau in Groningen ook een cursus zakelijk Russisch aan. Machine of deze machine

 

Tijdens deze Cursus wordt u door de leraar meegenomen in een vogelvlucht door de geschiedenis en leert u al snel de basics. De geschiedenis is erg belangrijk aangezien cultuur een belangrijk aspect is om te begrijpen binnen de Russische samenleving. Wanneer u de basics onder de knie hebt en het communistische denken begrijpt leert u de zakelijke benodigdheden die echt relevant zijn binnen de Russische zakelijke markt.

 

De cursus wordt per persoon op een zo hoog mogelijk tempo uitgevoerd zodat u snel door kunt groeien. Innovatie en snelheid is immers belangrijk binnen de huidige maatschappij.

 

De cursus zakelijk Russisch kan individueel gevolgd worden maar ook in groepen. Daarbij krijgt u les van een vakdocent die zelf afkomstig is uit Rusland. De lesmaterialen worden u door Zigurrat aangeboden en het enige wat u dan nog hoeft te doen is leren en toetsen maken. Wanneer u de zakelijke cursus Russisch volledig heeft gevolgd en de afsluitingstoets met een voldoende afsluit krijgt u een certificaat wat aantoont dat u Russisch kunt spreken, schrijven en luisteren.

Bezoek de website voor meer info : http://ziggurattaaltrainingen.nl

Gerelateerde artikelen

De zoektocht naar een videograaf voor een bruiloft

Met een op maat gemaakte trilzeef processen efficiƫnter maken; de droom van menig productiebedrijf

Mooie houten vloeren uit Veenendaal