Xento

nov 20 2018

Profiteer van de vele voordelen van shortlease particulier

Bent u al bekend met shortlease voor u als particulier? Dit is een interessante optie wanneer u van plan bent om een leasecontract af te sluiten. Waar leasecontracten vaak meerjarige overeenkomsten zijn, kunt u met shortlease als particulier een contract van minimaal 1 maand afsluiten. Dit is een erg interessante optie wanneer u maar voor een korte periode een auto nodig heeft. Moet uw eigen auto bijvoorbeeld een paar dagen naar de garage? Of kunt u voor uw gezin een paar dagen een grotere auto gebruiken? Bij Bochane Lease vindt u de leaseauto die volledig aan uw wensen voldoet, bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI.

Verantwoord de weg op met shortlease particulier

Met een shortlease contract, profiteert u als particulier van de flexibiliteit van een huurcontract voor de scherpe tarieven van een leasecontract. Ideaal, nietwaar? Bij Bochane Lease krijt u altijd een luxe en jonge auto, bijvoorbeeld een Nissan QASHQAI. Met deze auto gaat u veilig en verantwoord de weg op. Daar bent u zeker van doordat Bochane Lease beschikt over het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk toont aan dat zij eerlijke voorwaarden hanteren, u een compleet product bieden en dat u wordt beschermd tegen hoge financiële kosten. Daarnaast maakt u gebruik van de haal- en brengservice van deze specialist.

Nissan QASHQAI lease voor particuliere en zakelijke doeleinden

Als u een Nissan QASHQAI wilt leasen, schakelt u Bochane Lease in. Voor zowel zakelijke als particuliere doelen kunt u bij deze specialist terecht. U kunt kiezen uit diverse soorten lease vormen, zoals shortlease voor u als particulier. Voor welke vorm kiest u? Van een ding bent u zeker, u krijgt altijd een luxe en jonge auto waarmee u veilig en representatief de weg op kunt. U bepaalt zelf hoelang u de auto wilt leasen. Daarbij bent u altijd zeker van een goede prijsstelling, heldere voorwaarden en zorgeloze mobiliteit. Op de website van Bochane Lease geeft u aan in welke periode u een Nissan QASHQAI wilt leasen, waarna u in een ogenblik ziet wat voor soort lease aan uw wensen voldoet.

Written by