Xento

nov 1 2019

Online een training maken om te blijven leren

Een online training maken voor je werknemers is de perfecte manier om te blijven leren. Bij UNI-Learning kun je met of zonder hulp zelf je online training maken. Zo kun je voor je werknemers op een creatieve en leuke manier werken aan een veiligere werkvloer of aan je bedrijfsdoelen. Met het hele bedrijf een dagcursus volgen, is verleden tijd. Tegenwoordig gaat bijna alles via de online weg, zo ook het doen van cursussen en trainingen. Via e-Learning kunnen je werknemers stapsgewijs en doeltreffend kennis tot zich nemen. Door de vele visuele mogelijkheden zal kennis beter worden opgenomen en op deze manier beter toegepast kunnen worden op de werkvloer. Oftewel, e-Learning via UNI-Learning is een win-win situatie.

Deze expert gaat voor leermomenten met impact

Zoals al kort benoemd, is het voor UNI-Learning belangrijk om voor leermomenten met impact te zorgen. Om tot dit doel te komen, gebruiken zij drie categorieën om stapsgewijs een perfecte online training te maken. Bij Safety Solutions draait het om veiligheid en de vraag hoe je de veiligheid op de werkvloer kan verbeteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan specialistische cursussen voor het gebruik van verschillende machines. Bij e-Learning Consultancy & Content gaat het om de inhoud van je cursus of module. Wat wil je aan kennis overbrengen op je werknemers? Wat moeten ze leren en onder de knie krijgen? Ten derde is er Learning Technology. Hierbij kan je zelf aan de slag gaan met het maken van een online training die volledig aan jouw wensen voldoet. Dit zorgt voor de meest efficiënte en snelle resultaten.

De juiste cursus voor iedere sector

Elke sector kent zo zijn eigen focuspunten. Bij de horeca is het bijvoorbeeld handig om een e-Learning cursus te creëren waarbij werknemers stapsgewijs leren hoe een hygiënische keuken er uitziet of hoe ze klantvriendelijk met mensen om kunnen gaan. In de luchtvaart zal de focus wat meer op veiligheid liggen. Denk maar eens aan de veiligheid aan boord van vliegtuigen of procedures die gevolgd moeten worden in geval van storingen. Bij de retail zijn de klantervaring en productlancering vaak de belangrijkste facetten. Via UNI-Learning kan je dan bijvoorbeeld een online training maken waarbij alle ins- en outs van de nieuwe producten aan het licht komen.

https://www.uni-learning.com/nl/

Written by