Xento

okt 21 2019

Makelaar in Den Bosch: begeleiding bij aankoop en hypotheek advies

Bent u op zoek naar een makelaar in Den Bosch die u professionele hulp kan bieden bij de aankoop van een woning die u op het oog heeft? Of zoekt u eerlijk en open advies over een hypotheekvorm die valt binnen de lasten die u per maand kunt dragen? Beide zijn als serviceonderdeel opgenomen in de dienstverlening van Boumij Makelaars aan de Hekellaan in Den Bosch.

Aankoopservice via Boumij Makelaars

Denkt u de woning gevonden te hebben die aan al uw woonwensen voldoet maar zou u gebaat zijn bij de expertise van een kenner op de woningmarkt in Den Bosch en omgeving? Dan staan de specialisten van Boumij Makelaars u graag bij door middel van professionele begeleiding. Een specialist van deze makelaar in Den Bosch zal een afspraak maken bij de particuliere verkoper of de verkopend makelaar van de woning die u op het oog heeft. Samen met u wordt de woning bezichtigd waarbij de specialist van Boumij Makelaars let op de bouwkundige staat van de woning en de eventuele prijsgeschiedenis met u doorneemt. Er is oog voor locatie, de algemene woningmarkt en eventuele ontwikkelingen in de toekomst die effect kunnen hebben op de prijs van de woning. Wilt u hierop verder gaan met de woning, dan zal de specialist van Boumij Makelaars een aankooptactiek en openingsbod met u bespreken. In overleg met u zal het verdere onderhandelingstraject verzorgd worden door dit makelaarskantoor.

Hypotheekservice via Boumij Makelaars

U kunt bij deze makelaar in Den Bosch daarnaast terecht voor hypotheekadvies. Boumij Hypotheken is opgezet als serviceonderdeel van dit makelaarskantoor. De adviseurs van Boumij Hypotheken zijn allen erkend als onafhankelijk hypotheekadviseur. Over de inhoud van de gesprekken wordt nooit gecommuniceerd met de makelaars binnen dit kantoor. Het geven van helder en open advies over verschillende hypotheekvormen is wat deze adviseurs nastreven. Ze nemen graag al uw onduidelijkheden weg. U zult dan ook snel inzicht krijgen of de financiering van de woning die u wenst voor u haalbaar is, met maandlasten die voor u te dragen zijn.

Written by