Xento

nov 29 2019

Maak uzelf klaar voor uw buitenproject met Douglas hout

Zoekt u voor het bouwen van een schuur, veranda of schutting een leverancier van Douglas hout? Dan bent u zeker geïnteresseerd in het aanbod van Tuinhout Compleet. Bij deze online houthandel vindt u een breed assortiment aan Douglas planken, maar ook extra producten zoals bouten, schroeven, verf, beits en steunbalken. In de webshop van deze houthandel vindt u veel aanvullende informatie per product en heeft u gelijk de mogelijkheid om uw bestelling online te plaatsen. Mocht u liever eerst wat advies inwinnen dan kunt u daarvoor altijd terecht bij de specialisten van Tuinhout Compleet.

Douglas planken van verschillende diktes

Bij Tuinhout Compleet vindt u een ruime voorraad aan Douglas planken, balken, palen en regels en ribben in diverse afmetingen. De Douglas planken zijn verkrijgbaar in verschillende diktes, afhankelijk van uw toepassing. Zo zijn er voordelige Douglas planken voor het maken van een schutting en dikkere planken voor het aanleggen van een terras. De Douglas planken zijn bovendien erg geschikt voor het maken van meubelstukken of als gevelbekleding. Bij Tuinhout Compleet kunt u daarom eveneens terecht voor geschaafd Douglas hout dat geschikt is voor potdekselen. Potdekselen houdt in dat u de gevel van de woning voorziet van planken, die op dezelfde wijze gelegd worden als dakpannen zodat het regenwater er gemakkelijk vanaf loopt. Eveneens geeft deze gevelbekleding een landelijke tint aan de woning in kwestie.

Douglas hout via Tuinhout Compleet bestellen

Kiest u voor Douglas hout via Tuinhout Compleet dan kiest u voor duurzaam gewonnen hout. Tuinhout Compleet importeert het Douglas hout uit Europa. De inkoop van dit hout gebeurt alleen bij zagerijen met het PEFC-keurmerk dat staat voor duurzaam bosbeheer. U kunt bij Tuinhout Compleet terecht voor een groot scala aan Douglas hout voor projecten die uiteenlopend van veranda’s en schuren tot overkappingen, schuttingen en het bekleden van gevels. Bestelt u online dan ontvangt u in de meeste gevallen uw producten al binnen tien werkdagen op de gewenste locatie.

Written by