Xento

jan 19 2018

Leren meubels milieuvriendelijk laten verven

Zijn uw leren meubels verkleurd en wilt u ze daarom op een milieuvriendelijke manier laten verven? Dan is ATAR meubelreiniging het bedrijf dat u zoekt. Door uitsluitend te werken met goed opgeleide medewerkers, bent u verzekerd van de beste kwaliteit. De vakkundige medewerkers brengen uw stoelen, bankstellen of andere leren meubels in perfecte staat terug. Naast het verven van leren meubels zijn zij ook gespecialiseerd in het reinigen van meubels, waaronder een bankstel. Wanneer u uw leren meubels, zoals een bankstel of een stoel laat verven of reinigen door de specialist kunt u uitgaan van uitstekende service. Wilt u uw bankstel langer mooi houden? De meubels worden kosteloos bij u thuis of op kantoor in Noord-Brabant of Limburg opgehaald en u ontvangt altijd deskundig en eerlijk advies.

Dé specialist in het reinigen van zitmeubels en in leren meubels en auto interieurs verven 

Bent u op zoek naar een specialist voor het laten reinigen of verven van uw meubels? Kies voor de beste in meubelreiniging, ATAR Meubelreiniging. Ervaren en professioneel, service en topkwaliteit, milieuvriendelijk, uitstekende referenties en actief in heel Brabant en Limburg! Dankzij het totaalpakket aan meubelreiniging, kunt u uitgaan van een professionele en zorgvuldig gereinigde woon- en werkomgeving. De meubelreinigingsdiensten, waaronder herkleuren van meubilair en bankstel reinigen, zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren. Heeft u interesse? Vraag vandaag nog een offerte aan en binnen een week is uw zitmeubel of auto interieur weer schoon én zo goed als nieuw!

Leren meubels verven en bankstel reinigen laat u over aan de specialist

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een leren bank of andere meubels kan vervelen? Een bedrijf dat ook specialist is op het gebied van meubelreiniging? Kies dan voor ATAR Meubelreiniging. Met ruime ervaring in het vak bent u zeker van professionele reiniging en/of kleuring van uw zitmeubels. En dat tegen betaalbare tarieven! Uw meubels worden op een milieuvriendelijke wijze gereinigd, door middel van Split-Streamtechnologie. Dit geeft de voordelen van een krachtige reiniger zonder de nadelen ervan, zoals verkleuringen en geurtjes. Door te werken met deze methode blijven er ook geen detergenten en giftige stoffen achter én uw zitmeubels beschadigen of slijten minder snel! Uw bankstel laten reinigen kunt u dus uitstekend overlaten aan ATAR Meubelreiniging.

Bezoek de website voor meer info :

Written by