Xento

mrt 23 2018

Laat een rooster boven uw schoorsteen plaatsen om vogels te weren

Merkt u dat vogels uw schoorsteen opzoeken om een nestje te bouwen? Omdat ze de warmte en bescherming opzoeken die het ze biedt? Dat klinkt veel leuker dan het is. Een vogelnest in uw schoorsteen kan namelijk ontzettend gevaarlijk zijn. Zo veroorzaakt het bijvoorbeeld brandgevaar, koolmonoxidegevaar en vocht- en stankoverlast. Wilt u vogels weren, laat boven uw schoorsteen dan een rooster plaatsen. Dit laat u bijvoorbeeld doen door een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen van Van den Heede N.V. Deze specialist weet precies hoe het rooster boven de schoorsteen tegen vogels geplaatst moet worden. Op die manier houdt u uw schoorsteen schoon én veilig.

Naast het plaatsen van een schoorsteen tegen vogels is een onderhoudscontract zeer aan te raden!

Wanneer er zich vogels in uw schouw of schoorsteen bevinden, dan is het zaak dat deze worden weggejaagd en het nestje wordt verwijderd. Maar het is eigenlijk nog veel slimmer om een rooster boven de schoorsteen van uw woning te laten plaatsen. Waarom? De kosten voor het verwijderen van nesten is in verhouding veel duurder dan het laten plaatsen van een rooster op uw schoorsteen tegen vogels. Nog slimmer zijn? Dan kiest u voor een onderhoudscontract bij Van den Heede N.V. U weet dan zeker dat uw schoorsteen er te allen tijde goed uit blijft zien en deze goed wordt onderhouden door de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen.

Schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen hanteert een zeer aantrekkelijke prijs

Kent u Van den Heede N.V. al? Deze gespecialiseerde schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen kan onderhoud aan uw schoorsteen voor een zeer aantrekkelijke prijs verzorgen. Handig, want u wilt zich natuurlijk niet blauw betalen! Deze specialist heeft jarenlange ervaring op de markt en kan u op een goede en gedegen manier helpen, maar vraagt daar absoluut geen hoofdprijs voor. Zo ontvangt u dus altijd kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs, bij alle werkzaamheden. Zo kunt u niet alleen uw schoorsteen laten kuisen door de schoorsteenveger, maar schakelt u deze ook in bij het plaatsen van een rooster boven uw schoorsteen tegen vogels.

 

Bezoek de website voor meer info :

Written by