Xento
Image default
Dienstverlening

Goed en betrouwbaar ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf

Is het weer zo ver? Zit de gootsteen of douche weer vol met etensresten, haren of andere troep? Vaak helpt een goede ontstopper nog wel prima, maar als het echt hardnekkig vuil is en al voor langere tijd in de buizen zit, dan is het inschakelen van een professioneel ontstoppingsbedrijf een veel beter, en wellicht noodzakelijk, idee. Een ontstoppingsbedrijf hoef je niet vijf minuten te laten inwerken en daarna uitspoelen met warm water. Dat was een grapje hoor. Het ontstoppingsbedrijf uit Deurningen in Twente heeft al vele jaren ervaringen met grote en kleine klusjes als het aankomt op het ontstoppen van uw riool. Een riool wilt u natuurlijk zelf het liefst zo veel mogelijk vermijden, want een verstopt riool is voor de meeste mensen een doorn in het oog. En dan zullen we nog maar zwijgen over de stank die er per definitie vanaf komt. Voor ons als ontstoppingsbedrijf ruikt het echter als rozengeur. Wij hebben dan ook alleen sterke mannen en vrouwen in dienst die het ontstoppen in hart en nieren hebben zitten en altijd zeggend at het hun niet smerig genoeg kan zijn. Rustig maar, dat komt door hun professionele insteek en vaak ook flauwe humor. We komen niet voor niets uit Twente! Dat betekent overigens niet dat we niet ook in Zeeland als ontstoppingsbedrijf langs kunnen komen om dit klusje te klaren. Niets is ons te gek en we reizen aldus door heel Nederland. Dus schroom ook niet als je op Texel woont om ons even te bellen over je verstopte riolering, we komen maar wat graag langs. Wellicht vraag je jezelf af waarom je ons zou moeten bellen als je op Texel woont of in een andere uithoek van Nederland, terwijl Twente ook best een uithoek is. Daarom hebben we de volgende voordelen even op een rij gezet, dan zie je zo waarom je het allemaal aan ons kunt overlaten als ontstoppingsbedrijf.

  • Ten eerste is Nederland niet zo heel erg groot, dus met ons busje staan wij in no time bij jou voor de deur om alles te ontstoppen wat los en vast zit.
  • Ten tweede levert het ontstoppingsbedrijf een 24-uurs service. Dat betekent dat als de nood aan de man is, of in dit geval aan de riolering, en is dat midden in de nacht? Dan rukken wij uit en staan wij zo snel mogelijk voor het rioolgat. Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een 24-uurs bemande alarmcentrale die je kunt bellen en dan gaat het helemaal goed komen.
  • En ten derde is het ontstoppingsbedrijf altijd bereikbaar en hebben we een goede service. Ook onze service- en baliemedewerkers weten alles over verstopte rioleringen, dus ze zouden je zelfs telefonisch uit de brand kunnen helpen als het gaat om eerste hulp bij rioleringsongelukken.

Goed en betrouwbaar ontstoppingsbedrijf

Zoals je leest zijn wij echt van alle markten thuis en wij zoeken dan ook altijd naar klantgerichte oplossingen. In deze snelle tijden, waarin het vooral draait om geld en om de economie in stand te houden, vinden wij het juist belangrijk om te luisteren naar uw verhalen en wensen. Niet voor niets is ons ontstoppingsbedrijf dan ook zeer geliefd in de regio vanwege onze goede service en onze klantgerichte aanpak. Je wilt niet zo maar een nare verrassing hebben dat we op eens de afvoer hebben doorgeveerd terwijl jij alleen maar wilde dat de riolering werd doorgespoten. Om dat soort dingen te voorkomen overleggen wij altijd eerst alle opties met jou. Er geldt bij ons dan ook de zogenaamde “no cure no pay” regeling dat inhoudt dat als zelfs wij er niet uitkomen en als ontstoppingsbedrijf niet meer iets voor jou kunnen betekenen, dat er dan ook geen kosten hoeven te worden betaald. De kans is gelukkig wel echt nihil dat zoiets zal voortkomen. Uit eigen ervaring is gebleken dat in dit soort gevallen de gehele riolering moet worden vervangen. Dan is er echt iets structureels misgegaan met de afvoer en wellicht is de hele boel volledig dichtgeraakt door bijvoorbeeld kalkophoping. Dit gebeurt gelukkig echter zelden. Toch kan het absoluut geen kwaad om zo af en toe je riolering inspecteren. Dit kan het ontstoppingsbedrijf ook voor jullie doen met behulp van een camera die we in de buizen kunnen laten afzakken om zo op zoek te gaan naar problemen.

Neem gerust eens contact op

Hopelijk hebben we je weten te overtuigen van de kwaliteit van dit ontstoppingsbedrijf. Wil je toch nog liever de kat uit de boom kijken dan is dat geen probleem. Onze site biedt een rijk overzicht waar je vast al je prangende vragen beantwoordt ziet. Mocht dit toch nog niet zo zijn, dan kan je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Op de site vind je ons telefoonnummer en ons mailadres. Zoals je ongetwijfeld al zult begrijpen nemen wij altijd erg snel contact met jou op. Dat kan ook erg snel, omdat wij 24 uur per dag bereikbaar en mobiel zijn. Verder kan je ons volgen via de sociale media zoals twitter, facebook, google+ en linked in. Zo blijf je altijd op de hoogte van het reilen en zeilen van ontstoppingsbedrijf Twente. Wel zo handig dat je precies weet welke nieuwe apparatuur we bijvoorbeeld in huis hebben gehaald en welke grote klussen we allemaal klaren. Dat zal jou ook vast en zeker een goed gevoel geven als je op zoek bent naar een ontstoppingsbedrijf met echt pit. Dus hopelijk tot snel.

Bezoek de website voor meer info : http://www.ontstoppingsbedrijf.nu/