Xento

nov 7 2016

Geluidsstudio in Amsterdam: muziek inspelen en geluidsnabewerking

In een geluidsstudio in Amsterdam kunt u terecht om muziek in te spelen, maar ook voor geluidsnabewerking. In beide gevallen is het belangrijk dat dit goed gebeurt. De band speelt de muziek, en de tekst wordt ingezongen. De kunst is om dit zo goed mogelijk te mixen en te bewerken, zodat het een samenhangend geheel wordt. De muziek kan ook gecomponeerd en geproduceerd worden in de geluidsstudio in Amsterdam, zodat er een gezamenlijk idee over het nummer ontstaat. Daarna gaat natuurlijk de geluidsbewerking van start.

Een soundlogo of jingle opnemen in een geluidsstudio in Amsterdam

Heeft u een jingle nodig voor een bepaald radio- of televisieprogramma? Dan moet u bij de geluidsstudio in Amsterdam zijn. Er zijn veel verschillende soorten muziek die gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Zo kan er ook een soundlogo gemaakt worden. Dit is een herkenbaar melodietje dat helemaal bij de waarden van het merk past en vaak voor commercials gemaakt wordt. Het is onderdeel van het corporate theme; een groter geheel van muziek dat geïnspireerd is door de merkwaarden van een bedrijf. Ook bedding wordt vaak gebruik op de radio, als achtergrondmuziek tijdens een voice over. Al deze producties hebben professionele geluidsnabewerking nodig.

Geluidsstudio in Amsterdam voor verschillende soorten geluidsnabewerking

De mogelijkheden in de geluidsstudio in Amsterdam zijn eindeloos. Een voorbeeld is de muziek die u voor een reclame nodig heeft. Dat kan hier gecomponeerd en geproduceerd worden, natuurlijk in samenspraak met u. Is de muziek al aanwezig, maar moet er nog een voice over ingesproken worden? Ook dat is mogelijk. Het is ook mogelijk om het ruwe eindproduct te onderwerpen aan professionele geluidsbewerking. Van commercials tot popmuziek en tot presentaties, met geluidsnabewerking in een geluidsstudio in Amsterdam kunt u alle kanten op. Er is voldoende zitruimte en er wordt gewerkt met de nieuwste technieken om het mooiste geluid te krijgen.

Bezoek de website voor meer info : http://earforce.nl/

Written by