Xento
Image default
Dienstverlening

Flyers drukken

Flyers drukken tegen een lage prijs

Al jaren ben ik lid van een literaire vereniging. Het is een ontzettend gezellige vereniging die allerlei activiteiten en boeiende avonden organiseert. Op de avonden die georganiseerd worden kan ik mijn favoriete schrijvers ontmoeten en mijn boeken door ze laten signeren. Bovendien vertellen ze altijd hele interessante dingen. Ik laat me op zo’n avond altijd erg inspireren door hun woorden. Vorig jaar zat ik zelf in de organisatie van een literaire avond. We hadden een geweldige schrijver geboekt, die erg bekend is en goed verkoopt. Niet alleen heel interessant, maar ook goed voor onze eigen vereniging. Als veel mensen zien dat we grote schrijvers uitnodigen, stijgt de naam van de vereniging ook in aanzien. Om deze reden wilden we veel mensen bereiken en aantrekken voor deze schrijversavond. We wilden daarom flyers laten drukken en verspreiden. Flyers zijn heel handig voor de promotie van een activiteit. Je kunt ze overal verspreiden en in de handen drukken van mensen. Terwijl je een flyer aanbiedt kun je iemand persoonlijk uitnodigen en interesseren voor een activiteit. Bovendien dragen flyers, met logo en al, ook bij aan de naamsbekendheid van de vereniging. Toen we alle voordelen van flyers drukken op een rijtje hadden gezet, wisten we dat we in actie konden komen. We hadden het echter nog nooit eerder gedaan, en wisten niet zo goed bij welk bedrijf we het beste konden aanbellen. Flyers drukken kost niet veel, maar onze plaatselijke copyshop vraagt echt teveel geld. We moesten dus flyers drukken via een andere weg die minder prijzig zou zijn. Als literaire vereniging moet je in deze tijd immers goed op de kleintjes letten. Het geld komt niet aanwaaien!

Ontwerpen en flyers drukken

Flyers drukken vergt wat voorwerk. Natuurlijk moet er een mooi ontwerp zijn. Wij hebben bij onze vereniging gelukkig veel creatievelingen. Twee van hen ontworpen samen een mooie voor- en achterkant. Het ontwerp was mooi uitgebalanceerd: niet teveel tekst, niet te weinig tekst. Het ontwerp had mooie kleuren en was heel aantrekkelijk. Voor het flyers drukken moesten we dus op zoek naar een alternatief voor onze vertrouwde copyshop. We kwamen al snel op het idee om op het internet te gaan kijken. Tegenwoordig loopt alles via internet, dus flyers drukken moest ook online te regelen zijn. We merkten al snel dat er ontzettend veel bedrijven zijn die flyers drukken. We zagen door de bomen het bos niet meer. Maar omdat we kwaliteit voor een heel lage prijs wilden, zijn we gewoon afgegaan op de prijzen. Al snel kwamen we op de website van Slimdruk. Deze drukkerij biedt van alles aan op het gebied van drukwerk. Flyers drukken is voor hen geen probleem. Het is heel goedkoop om grote ladingen flyers te bestellen bij Slimdruk. Hoe meer flyers je bestelt, hoe goedkoper ze zijn! Je kunt bij Slimdruk kiezen uit verschillende formaten en verschillende soorten papier. Wij kozen voor een A6-formaat. We gingen niet voor de meest zware kwaliteit, maar ook niet voor de meest lichte. We lieten de flyers drukken op gesatineerd papier. We vertrouwden wel op de service van Slimdruk, omdat er hele goede reviews op de site te lezen waren. Ook hadden we via via wel eens gehoord over de goede service van Slimdruk. We lieten daarom onze flyers drukken bij dit bedrijf. Achteraf konden we zeggen dat we een goede keuze gemaakt hadden. De kwaliteit van de flyers was heel goed. De kleuren waren heel mooi afgedrukt, precies zoals we hadden gehoopt. Ook het snijwerk was feilloos gedaan. Dit is iets dat nog wel mis kan gaan bij andere bedrijven. Flyers drukken is voor veel bedrijven een routineklus, maar het moet wel goed gebeuren.

Flyers bestellen

Het is heel eenvoudig om flyers te bestellen via Slimdruk. Je kunt online alle gegevens invoeren van je bestelling. Het bedrijf gaat dan je flyers drukken. De levering is heel snel, en bij bepaalde bestellingen kun je zelfs met spoed bestellen. Ideaal voor als je bijvoorbeeld te weinig flyers blijkt te hebben. Je kunt dan in rap tempo extra flyers drukken. De voordelen van Slimdruk op een rijtje:

  • spoedklussen behoren tot de mogelijkheden
  • snelle levering
  • ze controleren gratis je bestanden
  • je kunt online betalen met iDEAL of PayPal
  • je betaalt geen verzendkosten

Ik kan je vertellen dat onze flyeractie vorig jaar een groot succes is geweest. We hebben op allerlei plaatsen in de stad flyers uitgedeeld om onze literaire avond te promoten. We hebben vooral op plaatsen geflyerd waar veel literatuurliefhebbers komen, zoals de bibliotheek of een café dat bekend staat als een literair café. Op de avond zelf waren er dan ook een heleboel mensen. Ze vertelden dat ze door de flyer op onze activiteit waren afgekomen. Precies het effect dat we hadden beoogd! Dit hebben we bereikt zonder heel veel moeite te doen. Het laten drukken van de flyers was zo gebeurd. Het uitdelen was heel gemakkelijk en zelfs wel leuk. We waren heel tevreden met de hoge opkomst op de schrijversavond. Het publiek was ook erg tevreden over onze organisatie. Veel mensen hadden boeken meegenomen om te laten signeren. Na afloop hebben we de flyers goed gearchiveerd. Dit succes moet niet vergeten worden! Niet alleen onze organisatie, maar ook het goede werk van drukkerij Slimdruk heeft bijgedragen aan een mooie literaire avond. Het was zeer inspirerend, en de vereniging zal in de toekomst zeker naar Slimdruk blijven gaan, voor alles wat gedrukt moet worden!

Bezoek de website voor meer info : http://www.slimdruk.nl/flyers-drukken