Xento

apr 16 2020

Een betonnen werkplaats- of industrievloer is verleden tijd

Heeft u behoefte aan een meer functionele industrievloer? Dan is Soldicoat B.V. de specialist die u nodig heeft. Het coatingsysteem dat dit bedrijf voor u aanlegt is een goed alternatief voor bijvoorbeeld een traditionele betonnen industrievloer. Een betonnen vloer is namelijk snel stoffig, niet olie- en vloeistofdicht, ruw en uitgesleten en moeilijk schoon te houden. Al deze belemmeringen voor het werkproces worden verholpen door de aanleg van het coatingsysteem van dit bedrijf. Dit twee- of drielaags coatingsysteem heeft onder meer als voordeel dat het geen vieze vlekken in de vloer geeft. Dit zorgt voor een schone werkomgeving voor iedereen. Doordat de vloer stofvrij is, wordt ook de gehele werkruimte een stuk hygiënischer. Daarnaast profiteert u van een eenvoudige reiniging van de industrievloer en een goede slijtvastheid. De vloeren zijn tevens toe te passen met antislipafwerking.

Een functionele vloer die het werkproces verbetert

Een industrie- of werkplaatsvloer moet de efficiëntie van het werk bevorderen en niet in de weg zitten, dat is meer dan logisch. Beton is echter een materiaal dat juist dat efficiënte werkproces soms belemmert. Grindnesten en oneffenheden in een oude betonnen werkplaatsvloer zorgen voor gevaarlijke situaties in de werkomgeving. Een werkplaatsvloer van Soldicoat B.V. heeft een zeer hoge druksterkte en slag- en stootvastheid. Dit betekent dat de vloer nauwelijks beschadigt wanneer er bijvoorbeeld gereedschap valt. Ook is deze bestand tegen trillingen, veroorzaakt door bijvoorbeeld voertuigen of zware machines. Wel zo handig, want dan werkt u nog een lange tijd op een vloer van hoge kwaliteit!

Uw industrie- of werkplaatsvloer op maat

Bij een werkplaatsvloer, oftewel coatingvloer, kiest u voor een afwerking van epoxy of polyurethaan. Ook kiest u voor een dikte van 200 tot 500 micron. De werkplaatsvloer is dus volledig op maat te maken. Ook qua vormgeving, want u wilt natuurlijk een vloer die er representatief uitziet voor eventuele klanten die uw werkplaats bezoeken. Interesse in een kwalitatieve en duurzame werkplaats- of industrievloer? Vraag dan naar de mogelijkheden bij de specialisten van Soldicoat B.V. in Deventer.

Written by