Xento

jun 14 2017

De meest uitdagende dansschool van Arnhem

Het vinden van een goede dansschool in Arnhem (klik hier voor de website) was lastiger dan gedacht. Iedere keer dachten wij dat we de goede dansschool hadden gevonden, maar steeds liepen wij dan weer tegen obstakels aan. Na een hele checklist te hebben ontwikkeld met punten waar onze ideale dansschool aan moest voldoen, zijn wij gewoon gaan wegstrepen. Uiteindelijk bleef er een dansschool uit Arnhem over: dansschool Wensink. De persoonlijke aandacht die wij bij deze dansschool zouden krijgen, sprak ons enorm aan. Wij houden persoonlijk niet van allerlei drukte, maar meer van een rustige en ontspannen sfeer waar wij lekker onze gang kunnen gaan.

Een gezellige dansschool in Arnhem

Deze gezellige dansschool in Arnhem heeft onze ervaring op het gebied van dansen echt een enorme boost gegeven. Eerst waren wij erg van de rustige dans die een tikje romantisch was. Later zijn wij ons gaan focussen op de moderne dans, maar toen wij bij dansschool Wensink terecht kwamen, was ons hart verkocht aan de Rock ’n Roll. In eerste instantie kwamen wij bij de dansschool voor de moderne dans. Later heeft onze dansinstructeur ons geadviseerd om eens te gaan kijken tijdens de avond dat er Rock ’n Roll op het programma stond. In het begin waren wij vrij huiverig en hadden wij niet het idee dat dit iets voor ons was. Maar toen wij echt bezig waren en de sfeer ervoeren tijdens de avond, waren wij meteen verkocht.

Topleraren!

Het was echt niet zo makkelijk om ons over te halen een ander soort dans te proberen. Maar door de persoonlijk aandacht van de instructeur, wisten wij zeker dat hij dit niet zomaar tegen ons zei. Hij wist waar hij het over had en zei met zijn kunde dat een ander soort dans ook wel bij ons zou kunnen passen.

Goed advies en persoonlijke aandacht

Mensen die goed advies willen op het gebied van dans, in combinatie met persoonlijke aandacht, zijn bij dansschool Wensink in Arnhem helemaal op hun plek. Daarnaast zijn de prijzen ook nog eens erg laag, waardoor het dansen nog leuker wordt. Iedereen is welkom om een keer een avondje mee te dansen en dan gelijk de sfeer te proeven. Dansschool Wensink in Arnhem: een echte aanrader!

Bezoek de website voor meer info :

Written by