Xento

dec 16 2016

Arbeidsintensief werk uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland

Arbeidsintensief werk uitbesteden aan een lasbedrijf in een lagelonenland. Dat laat u regelen door een erkende specialist. Er zijn vele materiaalbewerkingen die u kunt uitbesteden. Het gaat hierbij vaak om extruderen, smeden, verspanen, lassen en zandgieten. Administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen zijn voor uw bedrijf verleden tijd. Dit is dan de verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook kan een dergelijk bedrijf u adviseren over het type lasbedrijf dat u het best kunt kiezen om bijvoorbeeld verspanen, lassen of zandgieten aan uit te besteden. U hoeft zich zo nergens meer zorgen over te maken.

Voordelen van professionele uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Wist u dat u tot wel vijftig procent kunt besparen op de kosten door zandgieten uit te besteden in landen als China, Pakistan en Polen? Het geregel laat u natuurlijk over aan een gespecialiseerd outsourcingsbedrijf. Als u een outsourcing specialist de uitbesteding van zandgieten laat verzorgen, hoeft u zich niet druk te maken over bijvoorbeeld administratieve rompslomp, taalbarrières en transportproblemen. Dit is verantwoordelijkheid van het outsourcing bedrijf. Ook zal dit bedrijf uw Nederlandse aanspreekpunt zijn waar u terechtkunt met vragen of problemen.

Kostenbesparing door uitbesteding van zandgieten aan lasbedrijf in een lagelonenland

Arbeidsintensieve werkzaamheden kunnen in een lasbedrijf in het buitenland goedkoper worden uitgevoerd omdat daar de lonen lager liggen. Daarnaast kost het investeren in gietgereedschap ook minder. Wanneer metaalbewerkingswerkzaamheden worden uitbesteed aan een bedrijf in een lagelonenland, is het mogelijk tot wel 50% op de kosten te besparen. U kunt bijvoorbeeld het zandgieten uitbesteden aan een bedrijf in China, India of Pakistan. Daardoor wordt zandgieten aantrekkelijker, waar dat normaal juist duurder is dan verspanen of lassen. U hoeft de uitbesteding niet zelf te regelen. Dat kunt u laten regelen door een outsourcing specialist.

Bezoek de website voor meer info :

Written by