Xento

dec 18 2017

Waarom zijn business games de oplossing voor jouw bedrijf?

Heb je het idee dat medewerkers weinig opsteken van presentaties over de werkwijze van jouw organisatie? Of lukt het jouw personeel nog niet om de doorgevoerde veranderingen te hanteren? Met de unieke business games van Eagle’s Flight is dit verleden tijd. Waarom? Bij business games zijn dagelijkse situaties op de werkvloer vertaald in originele scenario’s. Hierbij moeten medewerkers in groepsverband zelf de juiste antwoorden ontdekken om een specifieke doelstelling te behalen. Mensen leren nu eenmaal meer van hun eigen leerervaring dan van een passieve presentatie. Op die manier kun jij jouw medewerkers op een efficiënte en doordachte manier de juiste skills aanleren. Dat is waarom business games ook voor jouw bedrijf een goede investering is.

Business games als Gold of the Desert Kings voor de best mogelijke resultaten

Gold of the Desert Kings bij Eagle’s Flight is een van de mogelijke business games waar je uit kiest. Deze game is voornamelijk gericht op het verschil tussen activiteit en productiviteit. Met het motto ‘Er is goed in de bergen, en dat kan van jou zijn’ gaan jouw medewerkers een interactief leeravontuur aan om georganiseerd en gefocust de concurrent voor te blijven. De tijd tikt weg en er moeten belangrijke beslissingen worden genomen om het goud in handen te krijgen. De resultaten van deze business game? Jouw medewerkers leren resultaatgericht werken op basis van een doeltreffende planning. Daarnaast leren zij om slimmer te werken, niet harder. Dit zal resulteren in de best mogelijke resultaten bij jou op de werkvloer.

Diverse andere business games voor een effectieve samenwerking

Door middel van verschillende soorten scenario’s wordt de aandacht van jouw medewerkers vastgehouden. Zo vertegenwoordigen jouw medewerkers politieke leiders waar zij leren omgaan met druk en vertrouwen, maar ook het toepassen van open communicatie. Of deelnemers gaan de uitdaging aan om een spoorweg aan te leggen in een klein stadje waarbij de productiviteit wordt verhoogd en betere relatievaardigheden ontstaan. Alle business games van Eagle’s Flight hebben andere doelstellingen, maar effectief samenwerken in teamverband staat bij ieder scenario centraal. De business games zijn ontwikkeld om jouw medewerkers op een interessante én plezierige wijze om te laten gaan met dagelijkse situaties op de werkvloer.  

Bezoek de website voor meer info :

Written by