Xento
Image default
Bedrijven

Uw badkamer laten vervangen doet u bij deze specialist

Is uw badkamer aan vernieuwing toe en wilt u deze graag laten vervangen? Schakel dan Gebr. Janssen in. Dit gespecialiseerde bouwbedrijf in Beugen is al meer dan 125 jaar werkzaam in deze branche. Zij staan voor vakmanschap en kwaliteit en dit ziet u direct terug in hun dienstverlening. Door hun vakkundige team en jarenlange ervaring zijn zij het perfecte bedrijf om u te helpen met uw klussen. Of u nu een particulier bent en uw woonhuis wilt opknappen of als bedrijf deze professionals wilt inschakelen; het is allemaal mogelijk!

Ga voor een complete badkamer of kies voor losse onderdelen

Het vervangen van een badkamer is een van de specialiteiten van Gebr. Janssen. In hun sanitair showroom staan verschillende complete badkamers opgesteld die u met eigen ogen kunt bewonderen. De badkamers hebben uiteenlopende stijlen, van modern tot klassiek, waardoor er altijd wel een passende stijl tussen zit. Bij de dienstverlening van dit bedrijf staan uw wensen centraal. Ze willen dat uw nieuwe badkamer volledig voldoet aan uw wensen en doen er bij het vervangen dan ook alles aan om dit waar te maken. Naast complete badkamers bieden ze ook losse onderdelen aan. Ook wanneer u maar één onderdeel nodig heeft of uw badkamer volledig zelf wilt samenstellen, kunt u dus bij hen terecht. Alle materialen zijn van zeer hoge kwaliteit, installatievriendelijk en levensloopbestendig.

Ga langs bij hun showroom

Laat uw badkamer vervangen door de professionals van Gebr. Janssen en realiseer uw droombadkamer. Ga langs in hun showroom in Beugen en laat u adviseren. Moeten er in uw huis ook nog andere klussen uitgevoerd worden? Ook daar helpt dit bedrijf u bij. U schakelt hen in voor onder andere dakbedekking en riool- en installatietechniek. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Gebr. Janssen. Zij helpen u graag verder!

https://www.janssenbeugen.nl