Xento

okt 17 2019

Hét detacheringsbureau voor mensen die werkzaam zijn in de techniek

Het vinden van de juiste vacature kan voor jou als technisch specialist een hele uitdaging zijn. Gelukkig kan TechMatch je daar prima bij helpen. Al jarenlang is TechMatch een gerenommeerd detacheringsbureau in de techniek. Een onmisbare schakel tussen jou en de baan die perfect bij je past. Door het brede netwerk heeft TechMatch beschikbare vacatures in allerlei specialismen. Zo vind je er functies binnen de elektrotechniek, werktuigbouwkunde en logistiek, maar ook vacatures in de automotive, hightech en procestechniek. TechMatch helpt je gericht zoeken en laat je de vacatures zien die het beste aansluiten bij jouw opleiding en gewenste functie.

Ontdek de vele mogelijkheden

Voor alle technisch opgeleide specialisten met een MBO-, HBO- en WO-niveau is TechMatch het startpunt in het zoeken naar passende vacatures. Zowel beginnende als ervaren vakmensen kunnen hier hun nieuwe uitdaging vinden. Op een eerlijke en efficiënte manier verzorgt TechMatch als detacheringsbureau in de techniek de koppeling tussen jou en je toekomstige werkgever. Op de website kun je op basis van je opleiding en gewenste functie snel en gemakkelijk zoeken naar beschikbare vacatures. TechMatch geeft je direct een overzicht van je mogelijkheden. Zo kun je gemakkelijk de vacatures vergelijken en direct solliciteren op de functie die je het meest aanspreekt.

Solliciteren is nog nooit zo makkelijk geweest

Om je zo goed mogelijk te kunnen matchen, is het handig een profiel aan te maken bij TechMatch. Zo zijn alle relevante gegevens voorhanden bij het zoeken naar de beste vacatures voor jou. Je kunt meteen je cv toevoegen, zodat je later gemakkelijk online kunt solliciteren. TechMatch is een detacheringsbureau in de techniek dat persoonlijk contact belangrijk vindt. Een adviesgesprek is daarom altijd mogelijk. Daarvoor maak je een afspraak met een deskundig adviseur op een kantoor in Breda, Eindhoven of Nijmegen. Je kunt trouwens ook altijd telefonisch of per email contact opnemen als je vragen hebt of advies wilt.

https://www.techmatch.nl/

Written by